UBEDLJIV PORAZ: Debakl Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Novosađani bez šanse u Slovačkoj

UBEDLJIV PORAZ: Debakl Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Fudbal -
Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su poraženi u gostima od slovačkog Trenčina sa 4:0 (1:0) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

TRENČIN - Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su poraženi u gostima od slovačkog Trenčina sa 4:0 (1:0) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Trostruki strelac za ekipu Trenčina bio je 19-godišnji nigerijski napadač Mozes Simon, koji je zatresao mrežu Novosađana u 20, 53. i 60. minutu. Konačan rezultat postigao je Žairo Da Silva u 72. minutu.Vojvodina je od 66. minuta imala igrača manje, pošto je Marko Živković dobio direktan crveni karton. Slovačka ekipa tako je stekla veliku prednost pred revanš, koji je na programu za sedam dana u Novom Sadu.Od 19.30 časova Jagodina igra sa Klužom u gostima, a u 21.05 na Banovom brdu Čukarički dočekuje Gredig.

Trenčin: Volesak, Ramon, Klesčik, Čoglej, Kubik, Baez (od 85' Rundić), Holubek, Mišak (od 69' Hajradinović) Lobotka, Žairo (od 79' Mondek).

Vojvodina: Jovanić, Pekarić, Nastić, Babić, Alivodić, Puškarić (od 58' Živković), Poletanović, Radoja, Ivanić, Makarić (od 57' Stojanović), Veselinović (od 80' Popara)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track