UEFA BEZ MILOSTI:  Partizan bez Škuletića na Asteras
Foto: Partizan.rs

UEFA BEZ MILOSTI: Partizan bez Škuletića na Asteras

Fudbal -
Disciplinska komisija UEFA nije prihvatila argumente koji su stigli sa adrese Humska 1.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić sastavljaće jedanaestorku za meč 2. kola Grupe C Lige Evrope bez prvog strelca sezone Petra Škuletića.

Crno-beli su uložili žalbu i tražili da centarforu bude ublažena kazna zbog isključenja u finišu revanš susreta poslednje runde kvalifikacija za LE, sa Nefčijem u Bakuu, ali je Disciplinska komisija UEFA to odbila.

"Nema ništa od toga, žalba koju smo uputili nije usvojena i ne možemo da računamo sa Petrom Škuletićem ni u meču sa Asterasom. Pokušali smo da reagujemo jer smatramo da naš igrač nije kriv za događaje u finišu revanš susreta sa Nefčijem, ali ćemo morati bez Petra još ovaj put", rekao je trener Nikolić.

To nije jedini problem koji Nikolić ima pred put u Grčku, u Tripolis. Naime, pored rovitog Nikole Drinčića, koji se povredio pre deset dana na utakmici sa Radničkim u Kragujevcu, iz stroja je ispao i Branko Ilič. Defanzivac crno-belih već dva dana ima visoku temperaturu, napao ga je grip, pa je pitanje u kojoj meri će biti spreman za evropsko iskušenje.

Partizan gostuje Asterasu u Tripoliju u četvrtak uveče, u 21.05.

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track