UŽIVO NEMA NASTAVKA: Utakmica prekinuta, Albanci odbili da izađu na teren
Foto: Printskrin

Meč suspendovan do daljnjeg

UŽIVO NEMA NASTAVKA: Utakmica prekinuta, Albanci odbili da izađu na teren

Fudbal -
Sve informacije o utakmici između Srbije i Albanije pratite na jednom mestu
1 / 7 Foto: Dado Đilas

Sve informacije o fudbalskoj utakmici između Srbije i Albanije, koja se večeras od 20.45 u okviru I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine igra na stadionu Partizana pratite na jednom mestu.

Meč sa stadiona Partizana možete pratiti uživo OVDE

TOK MEČA

22:25 - Utakmica definitivno neće biti nastavljena večerasUtakmica Srbija - Albanija definitivno neće biti nastavljena. Kako je saopšteno, utakmica se prekida zbog "uznemiravajućih stvari na terenu". Utakmica je prekinuta u 41. minutu prvog poluvremena. Odluke o nastavku meča još uvek nisu poznate. Utakmica može biti nastavljena sutra, moguće je da se igra bez prisustva publike. Takođe, nije jasno da li će meč biti nastavljen od 41. minuta ili od početka.

22:18 - Albanci ne žele ponovo na teren, ucenjuju pražnjenjem tribinaPoslednja informacija sa stadiona Partizana govori da Albanci ne žele da izađu na teren, već ucenjuju da se isprazne tribine stadiona Partizana.

22:01 - Tuča navijača i policije na južnoj tribiniOdmah po prekidu meča došlo je do velike tuče navijača i policije na južnoj tribini stadiona Partizana.

21:57 - Fudbaleri Srbije čekaju u tunelu nastavak mečaReprezentativci Srbije nalaze se u tunelu ispred terena, gde čekaju nastavak meča.

21:52 - Srbija i sudijska trojka žele nastavak meča, čeka se stav Albanaca

http://www.youtube.com/watch?v=7iUBsSlDXc0

21:40 - Meč suspendovan do daljnjegSudija Etkinson doneo je odluku da je utakmica Srbija - Albanija suspendovana do daljnjeg.

21:25 (41. minut) - Sudija Etkinson prekinuo meč zbog provokacije Albanaca

Mitrović skinuo zastavu Albanije, Foto: Printskrin
Mitrović skinuo zastavu Albanije, Foto: Printskrin

U finišu prvog poluvremena sudija Etkinson je prekinuo meč zbog velike provokacije Albanaca. Albanski navijači su poslali unutar terena bespilotnu letelicu sa zastavom velike Albanije. Ovu provokaciju prekinuo je Stefan Mitrović koji je uspeo da skine zastavu. U tom trenutku nastao je veliki haos na terenu pošto su igrači Albanije napali fudbalere Srbije. Sudija Etkinson je poslao igrače obe ekipe u svlačionicu, a navijači su uleteli na teren.

21:19 (35. minut) - Cana promašio veliku prilikuAlbanija je u dva minuta promašila dve velike prilike. Posle kornera Cana je bio najviši u skoku i sa pet metara glavom šutirao pored gola.

21:18 (34. minut) - Stojković spasao SrbijuVelika prilika za Albaniju, Mavraj se iznenada našao u gol prilici, šutirao je sa 7-8 metara, ali je Stojković odbrani šut.

21:17 (33. minut) - Žuti karton za IvanovićaKapiten Srbije Branislav Ivanović dobio je žuti karton.

21:16 (32. minut) - Prvi žuti karton za Albaniju, upisan AgoljiBek Albanije Agolji prvi je upisani igrač u beležnicu sudije Etkinsona.

21:15 (31. minut) - Prvi korner za AlbanijuStefan Mitrović je faulirao Balaja u visini šesnaesterca na levoj strani. Posle izvedenog slobodnog udarca Agoljija, pokušao je Džaka, ali je iznudio korner. Prvi korner za Albance nije doneo veliku opasnost po gol Stojkovića.

21:13 (29. minut) - Opasan kontranapad AlbanijeGrešku veznih fudbalera Srbije Albanci su pretvorili u opasan kontranapad. Agolji je pokušao da uposli Balaja u šesnaestercu Srbije, ali je Mitrović na vreme intervenisao.

21:09 (25. minut) - Đuričić iznudio kornerLepa akcija Srbije, Tošić je dodao do Kolarova koji je centrirao, a Đuričićev šut sa desetak metara igrači Albanije blokirali za korner. Posle kornera nije bilo novih uzbuđenja ispred gola Beriše.

21:08 (24. minut) - Prvi ozbiljniji napad AlbanacaAlbanci su prvi put organizovali ozbiljniji napad sredinom prvog poluvremena. Balaj je pokušao po levoj strani, ali je lopta izašla u gol aut.

21:01 (17. minut) - Bane Ivanović pogodio spoljni deo mreže

Prilika za Ivanovića, Foto: Printskrin
Prilika za Ivanovića, Foto: Printskrin

Nova prilika za Srbiju. Kapiten Bane Ivanović ušao je u šesnaesterac iskosa sa desne strane, šutirao, ali je pogodio spoljni deo mreže.

20:59 (15. minut) - Tošić pokušao poluvolejom sa ivice šesnaestercaSrbija ne prestaje sa napadima. Posle ubačene lopte sa leve strane, lopta je u visokom luku poletela ka Zoranu Tošiću, ovaj je pokušao poluvolejom sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi daleko iznad gola.

20:51 (7. minut) - Velika prilika za Srbiju, Tadić promašio sa sedam metara

Tadić promašio veliku priliku, Foto: Printskrin
Tadić promašio veliku priliku, Foto: Printskrin

Srbija je do prve stopostotne šanse stigla u 7. minutu. Tošić i Đuričić su kombinovali, lopta je stigla do Dušana Tadića koji je sa sedam metara traljavo šutirao.

20:47 (3. minut) - Prvi pokušaj SrbijeSrbija je pokušala iz slobodnog udarca, Tošić je centrirao iskosa sa leve strane, ali je šut Đuričića izblokiran.

20:45 (1. minut) - Počeo je mečSrbija igra u crvenoj komplet opremi i u prvom poluvremenu napada ka južnoj strani stadiona u Humskoj.

20:42 - Navijači izviždali himnu Albanije

Srbija - Albanija, Foto: Twiter
Srbija - Albanija, Foto: Twiter

Intoniranje himne Albanije nije se čulo zbog zvižduka navijača Srbije na stadionu u Humskoj.

20:40 - Janko Tipsarević uz Orlove

20:37 - Advokat ponovo sa jednim špicemSrbija će na teren stadiona Partizana istrčati u sastavu: Stojković - Ivanović, Mitrović, Nastasić, Kolarov - Gudelj, Matić - Tošić, Đuričić, Tadić - Lazović.Albanija meč počinje u sastavu: Beriša - Lila, Hisaj, Agolji, Mavraj - Lenjani, Cana, Kukeli, Džaka - Abraši, Balaj.

20:24 - Prvi meč Srbije i Albanije, Jugoslavija nije primila gol od Crnih orlovaSrbija kao samostalna država nikada nije odigrala utakmicu protiv Albanije. Reprezentacija Jugoslavije dva puta je igrala zvanične mečeve i u oba navrata bila ubedljiva. Obe utakmice odigrane su 1967. godine, u Tirani je bilo 2:0, u Beogradu 4:0.

20:05 - Policija uhapsila nekoliko navijača Srbije

Foto: Nemanja Pančić Kurir
Foto: Nemanja Pančić Kurir

Foto: Nemanja Pančić Kurir
Foto: Nemanja Pančić Kurir

Na delu oko Autokomande i ispred stadiona Partizana policija je uhapsila nekoliko navijača Srbije.

19:50 - Albanci istrčali na teren stadiona u Humskoj

Foto: Dado Đilas Kurir
Foto: Dado Đilas Kurir

Reprezentativci Albanije istrčali su na teren stadiona u Humskoj. Nekoliko hiljada prisutnih navijača zvižducima je ispratilo Crne orlove.

19:30 - Fudbaleri Srbije i Albanije stigli na stadionAutobusi sa fudbalerima Srbije i Albanije stigli su na stadion Partizana. Obe ekipe pratila je velika policijska pratnja.

18:20 - Navijači Srbije krenuli ka stadionu u Humskoj

Foto: Serbian Ultras
Foto: Serbian Ultras

Navijači Srbije okupili su se ispred Hrama Svetog Save na Vračaru i odatle su krenuli ka stadionu Partizana u Humskoj.Tu se bez ikakvih problema i uz pratnju policije pišu transparenti podrške našem timu.

16:10 - Nema karata za sever i jug Nekoliko sati pre početka fudbalskog meča Srbije i Albanije u prodaji nema više karata za sever i jug, to jest da su ostali samo zapada i istok.Prethodnih dana interesovanje za meč nije bilo veliko, ali se očekuje da tribine stadiona u Humskoj budu solidno sipunjene.

15:10 - FSS: Ulaznice se prodaju do početka mečaFSS je podsetio da će ulaznice za meč sa Albanijom biti u prodaji do početka meča. FSS podseća da su cene ulaznica za severnu i južnu tribinu 300 dinara, bočni delovi istoka i zapada 800, a centralni delovi istoka i zapada 1.000 dinara.14:35 - Albanski navijači nastavljaju sa provokacijama

13:55 - Albert Kastrati se šeta BeogradomAlbert Kastrati se sa još nekoliko albanskih navijača hvali na Fejsbuku kako se šeta Beogradom.

13:50 - VATRENI UVOD UOČI VEČERAŠNJEG MEČA: Fudbaler Borusije podržao paljenje srpske zastaveFudbaler Borusije iz Menhengladbaha Granit Čaka, koji je reprezentativac Švajcarske, putem društvenih mreža podržao je paljenje srpske zastave. Više pročitajte OVDE

13:30 - 8 kosovskih Albanaca sa Kosmeta u startnoj postavi protiv SrbijeAko se obistini pisanje albanskih medija onda će u startnoj postavi protiv Srbije biti osam igrača poreklom sa Kosmeta: Beriša, Mavraj, Cana, Džaka, Abraši, Kukelji, Lenjani i Rama.13:00 - Navijači Albanije ne prestaju sa provokacijamaNa Fejsbuk profilu Ultras Albania, koji pripada pristalicama nama susedne države postavljena je fotografija jednog navijača, koji je naopako raširio šal Partizana.12:10 - PREŠLI GRANICU: Bivši pripadnici OVK stigli na utakmicu Albanije u Beogradu

Grupa navijača sa Kosmeta predvođena bivšim pripadnikom OVK Albertom Kastratijem stigla je u Beograd da podrži Albaniju na večerašnjem meču sa Srbijom. Više pročitajte OVDE

11:50 - NAVIJAČI SRBIJE SA KOSMETA PORUČILI FUDBALERIMA: Pobedite danas i ne morate nikada višeKonvoj navijača iz južne srpske pokrajine krenuo autobusima, kombijima i privatnim automobilima i svi sa jednim ciljem da navijaju za Srbiju i da se na stadionu Partizana raduju pobedi nad Albanijom. Više pročitajte OVDE11:45 - KRVAVE PARE OVK: Obećao Albancima milion evra za pobedu u Beogradu!

Fudbaleri Albanije imaće motiv od milion evra da pobede Srbiju u Beogradu! Upravo toliko ponudio je biznismen poreklom s Kosova i Metohije Besnik Benz. Više pročitajte OVDE11:30 - NAVIJAČI ALBANIJE SA FANTOMKAMA POŠLI KA SRBIJI: Tri autobusa idu za Beograd!

Uprkos preporuci UEFA, koju su prihvatili savezi Srbije i Albanije, a po kojoj na dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. neće biti navijača gostujućih fudbalera, tri autobusa pristalica Albanije, krenulo je veče pred meč, koji se u utorak od 20.45 igra na stadionu Partizana put Beograda. Više pročitajte OVDE11:20 - (VIDEO) POGLEDAJTE: Navijači Albanije na meču sa Jugoslavijom u Beogradu 1967. godineUtakmica je odigrana na stadionu Partizana u Humskoj ulici, a Jugoslavija je pobedila 4:0. Dva gola za Jugoslaviju dao je Osim, a po jedan Lazarević i Sprečo. Više pročitajte OVDE11:00 - NAVIJAČKA PROVOKACIJA: Raširio zastavu Albanije ispred stadiona Partizana

Na portalima medija iz Kosova i Metohije na albanskom jeziku kruži slika navijača koji je pozirao sa zastavom Albanije ispred stadiona u Humskoj gde će igrati meč. Više pročitajte OVDE

http://www.youtube.com/watch?v=bUMKTSw6rqs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track