PRVI PORAZ CRVENO-BELIH: Zvezda ispustila dva gola prednosti protiv Hanovera

Preokret bundesligaša

PRVI PORAZ CRVENO-BELIH: Zvezda ispustila dva gola prednosti protiv Hanovera

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji pošto su posle preokreta poraženi od nemačkog Hanovera sa 3:2

PTUJ - Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji.Šampion Srbije poražen je od nemačkog bundesligaša Hanovera, rezultatom 3:2.Zvezda je poražena posle preokreta, pošto su crveno-beli posle samo 12. minuta igre vodili sa 2:0. Zvezda je povela već u 4. minutu golom Nenada Gavrića, a isti igrač je samo osam minuta kasnije duplirao prednost Beograđana.Samo minut kasnije fudbaler Hanovera Hoselu dobija crveni karton zbog namernog šutiranja Planića. Međutim, na insistiranje trenera Zvezde Nenada Lalatovića u igru ulazi Poljak Artur Sobijeh.On u nastavku meča postiže het-trik i donosi veliki preokret. Sobijeh je savladao Kahrimana u 25, 38 i 83. minutu. Zvezda je u prethodnoj test utakmici savladala Krško sa 2:0, a pre toga je remizirala sa ekipama Vašaša (1:1), Mehelena (1:1) i Genka (1:1). S druge strane, fudbaleri Hanovera su prvo poraženi od Bilefelda (0:1), usledila je ubedljiva pobeda protiv FSV Frankfurta (4:1), a pre tri dana su izgubili od Cvolea rezultatom 2:1.

TOK MEČA20:18 - Kraj utakmice!Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji. Šampion Srbije poražen je od nemačkog bundesligaša Hanovera, rezultatom 3:2.20:07 (83.) - Gooooool, Hanover vodi 3:2!Het-trik Poljaka Artura Sobijeha. Pogotku je prethodila odlična asistencija Kijotakea, a Sobijeh još jednom rutinski matira Kahrimana.20:03 (79.) - Stativa za HanoverFenomenalna odbrana Kahrimana. Kijotake je šutirao, a Kahrimana uspeva da skrene loptu koja se odbija od stativu. 20:00 (76.) - Almer brži od RakićaGolman Hanovera je na vreme istrčao i intervenisao ispred Rakića koji je bio u naletu.19:49 (65.) - Gužva pred golom Crvene zvezdePosle kornera sa desne strane lopta je pala u peterac Crvene zvezde, ali defanzivci crveno-belih otklanjaju opasnost.19:43 (59.) - Dobar napad ZvezdeMijailović odlično pronalazi Lazovića na desnoj strani. On šutira iz prve, ali je blokiran pa crveno-beli stižu do novog kornera.19:39 (55.) - Bez uzbuđenja u nastavkuDaleko sporij ritam u nastavku meča, pa nema ni pravih prilika.19:30 (46.) - Počelo je drugo poluvreme19:16 - Kraj prvog poluvremena19:15 (46.) - Hanover uzvraćaHanover ima odličnu priliku, ali lopta odlazi visoko iznad gola. Još jedna loša reakcija odbrane Crvene zvezde.19:11 (42.) - Opasan napad Crvene zvezdeLazović je bio u naletu, ali je izblokiran u poslednjem trenutku.19:07 (38.) - Gooooool, Hanover izjednačuje na 2:2!Novi gol Artura Sobijeha, koji fantastičnim udarcem levom nogom, sa više od 20 metara, donosi izjednačenje Nemcima. Kahriman se nije ni pomerio.18:54 (25.) - Gooooool, Hanover smanjuje na 2:1!Slabo je reagovala odbrana crveno-belih posle auta s leve strane, pa Artur Sobijeh iz drugog pokušaja matira golmana Kahrimana.18:53 (24.) - Žuti karton za Kovačevića18:51 (22.) - Odličan udarac RakićaRakić je uputio opasan udarac sa 20 metara, ali je golman Almer sjajno intervenisao i šalje loptu u korner.18:42 (13.) - Crveni karton za HanoverPlanić dobija žuti, a Hoselu crveni karton. Planić je oštro startovao na sredini terena, pa ga je Hoselu namerno udario nogom i zbog toga dobija direktni crveni karton. Umesto njega u igru je ušao Poljak Artur Sobijeh i to na insistiranje trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića.18:41 (12.) - Gooooool, Crvena zvezda vodi 2:0!Drugi gol Nenada Gavrića. Odličan dribling Lazovića, usledio je pas ka Rakiću, koji je uputio loptu na drugu stativu, a na pravom mestu je ponovo Gavrić.18:33 (4.) - Gooooool, Crvena zvezda vodi 1:0!Strelac je Nenad Gavrić. Golman Hanovera je obranio udarac Savićevića, ali je Gavrić bio najbrži i odbijenu loptu smešta u nebranjenu mrežu.18:30 (1.) - Počela je utakmica18:20 - Startne postaveCrvena zvezda: Kahriman, Petković, Planić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Lazović, Gavrić, Rakić.Hanover: Almer, Sakai, Marselo, Tesker, Pander, Andreasen, Hirš, Bitenkurt, Stindl, Prib, Hoselu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track