PALO I KRŠKO: Avramovski i Lazić za trijumf Zvezde

Pripreme

PALO I KRŠKO: Avramovski i Lazić za trijumf Zvezde

Fudbal -
Kombinovani sastav koji je na teren izveo trener Lalatović slavio golovima Avramovskog i Lazića

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na pripremama u Sloveniji ekipu Krškog sa 2:0.

Trener Nenad Lalatović pružio je priliku igračima koji nisu imali mnogo šansi da se dokažu, kao i pojačanjima Danijelu Avramovskom i Milošu Bosančiću.

Upravo je makedonski fudbaler postigao prvi gol, iz slobodnog udarca u sedmom minutu meča, a konačan rezultat postavio je defanzivac Darko Lazić u 72. minutu.Prvenac na debiju postigao je Danijel Avramovski, u sedmom minutu je izveo slobodan udarac sa desne strane, blizu aut linije, lopta je dobila veliku rotaciju i završila u samom uglu gola. Trener Lalatović je drugo poluvreme počeo sa golmanom Manojlovićem, a ubrzo potom na terenu se našao i Nemanja Ahčin, umesto umornog Bosančića.

Posle određenog perioda igre između dva šesnaesterca, Lazić je postigao drugi gol za Zvezdu, posle kornera je prihvatio loptu u kaznenom prostoru i snažnim udarcem je zakucao pod prečku.

Poslednju pripremnu utakmicu pred početak Jelen Superlige fudbaleri Zvezde će odigrati protiv Hanovera, u utorak od 18.30.

Tok utakmice

Sastavi:

ZVEZDA: Trkulja - P. Đordjevic, Stojanović, Lazić, S. Đordjevic - Gogić, Avramovski - Bosančić, Onjilo, Karaklajić – Despotović.

KRŠKO: Zalokar, Sikošek, Frelih, Petrić, Babnik, Kožar, Drnovšek, Jurečič, Blazinčič, Slivšek, Dvorančić.

Prvo poluvreme

7. minut - GOOOOOOL! Avramovski - 1:0 za Zvezdu! Slobodan udarac sa 22-23 metra sasvim iskosa levom nogom je izveo Zvezdin Makedonac i pogodio gornje desne rašlje!

20. minut - Zvezda, koja nastupa u kombinovanom sastavu ima inicijativu i stvara šanse, koje za sada ne koristi. Najbolje prilike imali su Onjilo i Despotović

45.minut - Kraj prvog poluvremena. Slabo, sporo, bez mnogo pravih prilika. Vredni pažnje ostaće gol Avramovskog, šanse Despotovića i početničke greške Onjila.

Drugo poluvreme

46. minut - Jedina izmena u Zvezdinom timu je među stativama, mladi Filip Manojlović brani umesto Miloša Trkulje. Domaći su promenili čak osmoricu igrača.

50. minut - Bosančić je pokazao da zna da igra, ali i da mu nedostaje snage. kad se spremi, biće značajan za Zvezdinu igru. Na teren ulazi Nemanja Ahčin.

60. minut - Na teren će i Dušan Živković, izlazi Karaklajić.

72. minut - GOOOOOOOOL 2:0 za Crvenu zvezdu, Darko Lazić! Despotović je glavom spustio loptu na desetak metara, a mladi štoper je snažno i precizno zakucao u gol!

77. minut - Četvrta izmena u Zvezdi, u igri je Marinković, na klupu je otišao Stojanović.

90. minut - Kraj utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track