NOVI REMI ZVEZDE: Crveno-beli remizirali i sa mađarskim drugoligašem
Foto: Crvenazvezdafk.com

Šampion bez pobede

NOVI REMI ZVEZDE: Crveno-beli remizirali i sa mađarskim drugoligašem

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa mađarskim drugoligašem Vašašom, rezultatom 1:1, na prvom kontrolnom meču u Sloveniji
ŠENTJUR - Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa mađarskim drugoligašem Vašašom, rezultatom 1:1, na prvom kontrolnom meču u Sloveniji.Zvezda je povela već u4. minutu, golom Bogdana Planića, ali su crveno-beli u završnici prvog poluvremena ostali sa igračem manje pošro je isti igrač dobio crveni karton.Mađari su u završnici meča iskoristili brojčanu nadmoć na terenu i u 77. minutu uspavaju da izjednače na 1:1.Utakmica se igrala u mestu Šentjur u blizini Celja, a trener crveno-belih Nenad Lalatović igrao je sa dve različite postave u dva poluvremena, pa je samo golman Kahriman odigrao svih 90 minuta. Fudbaleri Crvene zvezde naredni pripremni meč igraju u ponedeljak protiv Krška.TOK MEČA19:15 - Kraj utakmice!80. minut - Kasnio je Onjilo sa dodavanjem, pa je zbog ofsajada propao obećavajući napad crveno-belih. 77. minut – Gooooool, Vašaš izjednačuje na 1:1! Posle nesigurne intervencije defanzivaca Crvene zvezde, napadač Vašaša lobuje golmana Kahrimana.70. minut - Udarac ka golu Kahrimana iz daljine, ali lopta ide pored desne stative. 65. minut - Ponovo jedan miran period u igi, bez prilika. Istovremeno, viđena su dva žuta kartona, po jedan na obe strane. 57. minut - Zvezda preti iz kontranapada, ali igrači Vašaša na vreme intervenišu i zaustavljaju napad crveno-belih po levoj strani. 55. minut - U nastavku utakmice nema uzbuđenja. Fudbaleri Zvezde i Vašaša u prvih deset minuta drugog poluvremena nisu stvorili nijednu šansu.II poluvreme43. minut - Novi slobodan udarac za Vašaš, ali nema opasnosti po gol Kahrimana. 41. minut - Crveni karton za Planića! Velika greška Planića, a Mađari traže penal. Sudija na kraju dosuđuje prekršaj na ivici kaznenog prostora. Posle konsultacija sa pomoćnikom, sudija pokazuje crveni karton fudbaleru Zvezde.35. minut - Odlična kombinacija Milijaša i Lazovića posle kornera, ali je na kraju izblokiran udarac Savićevića.

30. minut - Igra se uglavnom na polovini Zvezde. Mađari u ovim trenucima imaju inicijativu, ali ne i prave prilike. 26. minut - Nova prilika za Vašaš, ali lopta posle obećavajućeg slobodnog udarca pogađa živi zid i odlazi u koner.21. minut - Kontranapad Zvezde preko Rakića po desnoj strani, ali na kraju crveno-beli samo stižu do novog kornera. 15. minut - Posle kornera prečka za Vašaš. U nastavku akcije novi pokušaj Mađari, ali lopta odlazi preko gola. 4. minut - Gooooool, Zvezda vodi 1:0! Strelac je Planić. Pojačanje iz OFK Beograda postiže prvi gol za crveno-bele. Milijaš je izveo korner, a Planić na drugoj stativi glavom trese mrežu.

http://www.youtube.com/watch?v=crlxenEpMJM
3. minut - Milijaš je posle jedne kontre šutirao sa leve strane, ali je na kraju iznudio samo korner. 2. minut - Zvazda prva preti. Gavrić posle centaršuta Petkovića pokušava iskosa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track