(VIDEO) PARTIZAN ZAUSTAVLJEN U JAGODINI: Jovančić presudio bivšem klubu
Foto: Printskrin

Superliga Srbije

(VIDEO) PARTIZAN ZAUSTAVLJEN U JAGODINI: Jovančić presudio bivšem klubu

Fudbal -
Jedini pogodak postignut je u 55. minutu posle greške odbrambenih fudbalera Partizana koji su dozvolili napadaču Jagodine da sa tri metra postigle pogodak

Fudbaleri Jagodine naneli su prvi poraz Partizanu u ovoj sezoni. Izabranici trenera Sime Krunića slavili su na svom terenu rezultatom 1:0 (0:0), a jedini pogodak postigao je bivši fudbaler crno-belih Vladimir Jovančić u 55. minutu.

Partizan je u drugom poluvremenu propustio nekoliko prilika, sve svih Petar Grbić je promašio nemoguće u 61. minutu pa su sva tri boda zasluženo ostala u Jagodini.

Na vrhu tabele sada je Vojvodina sa 25 bodova, Partizan je drugi sa bodom manje, a treća Crvena zvezda sa 23. Partizan ima meč manje i odigraće ga u sredu protiv OFK Beograda.

Trener Partizana Marko Nikolić bio je nezadovoljan posle utakmice i ističe da crno-beli nisu zaslužili da izgube.

TOK MEČA

18:54 (90+6) - Kraj utakmice18:48 (90) - Utakmica je produžena za 5 minuta

18:38 (82.) Drinčić pogodio stativu, potom dobio žuti kartonVeliku priliku propustio je Partizan u finišu meča. Posle odbitka Drinčić je sa oko 20 metara šutirao i pogodio stativu. Odmah zatim defanzivac crno-belih dobio je žuti karton zbog prekršaja.

18:31 (75.) Jovančić promašio veliku priliku za JagodinuMogao je Vladimir Jovančić da se proslavi na ovom meču. Krenula je kontra Jagodinaca, Arsenijević je uposlio Jovančića koji je krenuo ka kaznenom prostoru, šutirao je ali je u poslednjem trenutku Ćirković uspeo da izblokira udarac i tako spreči siguran pogodak.

18:23 (67.) Umesto Markovića u igri je NinkovićIzmena u redovima Partizana, umesto Saše Markovića u igri je Nikola Ninković. Partizan će u nastavku igrati sa jednim defanzivnim veznjakom Drinčićem.

18:22 (66.) Žuti karton za Branka IlićaSamo u 30 sekundi dva igrača Partizana dobila su žuti kartone. Posle Lazovića zapisan je i Branko Ilić zbog oštrog starta prilikom kontre Jagodinaca.

18:21 (65.) Žuti karton za LazovićaNervoza se uvukla u redove Partizana, Danko Lazović dobio je žuti karton posle kornera koji su imali crno-beli, a posle kojeg nisu uspeli da ugroze gol Đuričića.

18:18 (62.) Nikolić izveo Grbića, u igri Andrija ŽivkovićPetar Grbić odmah posle velikog promašaja izašao je iz igre, u igri je Andrija Živković.

18:17 (61.) Šta je promašio Grbić!Neverovatan promašaj Petra Grbića u 61. minutu. Pogrešili su odbrambeni fudbaleri Jagodine, Grbić je oduzeo loptu na ivici šesnaesterca, stigao do peterca potpuno sam, birao u koji ugao će matirati Đuričića, a onda pogodio spoljni deo mreže. Zaista neverovatan promašaj.

18:11 (55) - GOOOL!!! Jovančić donosi prednost JagodiniVladimir Jovančić, bivši fudbaler Partizana, šokirao je crno-bele u 55. minutu. Potpuno sam na oko tri metra od gola smestio je loptu u mrežu. Prethodila je akcija Jagodinaca, posle nabačene lopte sa desne strane ona je stigla do Đurića koji je vratio u peterac, a Jovančić samo podmetnuo nogu. Odbrana Partizana bila je prilično smušena u ovim trenucima.

http://www.youtube.com/watch?v=hOWa_UDUq8I
17:45 (45) - Kraj prvog poluvremena, bez stopostotnih šansi

Sudija Vasić odsvirao je kraj prvog poluvremena. Nijedna od ekipa nije uspela da stvori stopostotnu šansu za 45 minuta. Partizan, vidljivo umoran od dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i Bešiktaša, nije uspeo da probije prilično čvrstu sredinu terena koju je postavio domaći trener Krunić.17:29 (29) - Prilika za JagodinuDobra prilika za domaći tim. Cvetković centrira, a lopta stiže do Lapovića, koji pokušava lobom da pogodi gol Partizana, ali ona odlazi tik pored gola. U narednom minutu velika gužva u kaznenom prostoru domaćeg tima, ali samo korner za crno-bele17:23 (23) - Partizan ima inicijativu, ali i dalje bez golovaFudbaleri Partizana su preuzeli inicijativu, ali bez pravih šansi. Jagodina pokušava iz kontranapada da ugrozi gol gostiju. Lazović je na oko 16 metara pokupio jednu odbijenu loptu, ali je golman domaćih siguran17:14 (14) - Dobar pokušaj domaćeg timaDobar pokušaj igrača Jagodine. Đurić šutira, ali je golman Partizana siguran17:04 (4) - Ilić prvi preti JagodiniPosle greške golmana Jagodine, Ilić krade loptu, ali sa 16 metara šutira visoko preko gola.17:00 (1) - Utakmica je počelaTOK UTAKMICEJAGODINA - PARTIZAN 0:0Stadion: GradskiGledalaca: Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik), pomoćnici Nemanja Petrović, Vladimir JovanovićJAGODINA: Đuričić - Mihajlović, Gašić, Ilić, Milinković - Đurić, Lepović, Mitošević, Ivan Cvetković - Jovančić, Filip Arsenijević. Trener: Simo KrunićPARTIZAN: Lukač - Stevanović, Stanković, Volkov, Branko Ilić - Drinčić, Marković, Saša Ilić, Grbić - Škuletić, Lazović. Foto: Marko Nikolić

Meč sa stadiona u Jagodini možete pratiti OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track