PARTIZAN MORA DA POBEDI U HUMSKOJ: Crno-beli igrali bez golova sa Ludogorecom u Razgradu

Odluka u Beogradu

PARTIZAN MORA DA POBEDI U HUMSKOJ: Crno-beli igrali bez golova sa Ludogorecom u Razgradu

Fudbal -
Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Luogoreca, rezultatom 0:0, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

RAZGRAD - Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Luogoreca, rezultatom 0:0, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Predstavnik Srbije je tako ostvario primarni cilj, pošto je sačuvao mrežu i ostao neporažen u duelu sa šampionom Bugarske.

Crno-beli su ovim rezultatom stekli realne šanse da u revanšu u Humskoj izbore plasman u plej-of za Ligu šampiona.Partizan ima i dodatni motiv, pošto se drugu godinu zaredom sastaje sa Bugarima u ovoj fazi takmičenja i želi da im se revanšira za prošlogodišnju eliminaciju.Ludogorec je prošle sezone bio uspešniji ukupnim rezultatom 3:1 - u Razgradu je slavio sa 2:1, dok je u Beogradu bilo 1:0 za Bugare. Izabranici trenera Marka Nikolića su u 2. kolu kvalifikacija ubedljivo savladali ekipu Toršavna sa Farskih Ostrva. Crno-beli su u Humskoj slavili sa 3:0, dok je srpski predstavnik u revanšu, posle preokreta, pobedio sa 3:1. S druge strane, Ludogorec je na putu do novog dvomeča sa Partizanom eliminisao Dudelanž. Bugari su kod kuće slavili sa ubedljuvih 4:0, dok je revanš završen bez pobednika, rezultatom 1:1. Revanš meč na programu je 6. avgusta na stadionu u Humskoj.TOK MEČA

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:49 - Kraj utakmice!

Fudbaleri Partizana vraćaju se u Beograd neporaženi. Crno-beli su remizirali sa ekipom Luogoreca, rezultatom 0:0, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.21:44 (90.) - Četiri minuta nakoknadeIgraće se još četiri minuta na "Areni Ludogorec".21:37 (83.) - Loša kontra crno-belihGrbić i Luka su bili u obećavajućem kontranapadu, ali je kasnilo dodavanje. U nastavku akcije usledio je centaršut i korner za Partizan, ali odbrana Ludogoreca svaki put rutinski interveniše.21:34 (80.) - Luka menja povređenog IlićaKapiten Partizana Saša Ilić teren napušta na nosilima, a u igru ulazi Luka.21:26 (72.) - I Lukač dobija žuti kartonGolman crno-belih Milan Lukač dobija žuti karton zbog zadržavanja vremena.21:23 (69.) - Prvi ozbiljan napad Partizana u nastavkuŠkuletić je prošao po levoj strani, ali je zatim poslao loš pas ka Grbiću, koji je čekao loptu na ivici kaznenog prostora.
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:22 (68.) - Aleksandrov šutira pored gola

Nastavlja se pritisak Ludogoreca, ali nema promene rezultata. Aleksandrov je glavom šutirao pored gola. 21:13 (59.) - Udarac MarselinjaMarselino je šutirao iz daljine, Lukač samo odbija loptu, ali lopa ne dolazi do igrača Ludogoreca. 21:12 (58.) - Još jedna opomenaVeć reći žuti karton u drugom poluvremenu. Ovog puta opomenut je igrač Ludogoreca Dani Abalo.21:11 (57.) - Opasan napad LudogorecaPonovo je bilo opasno pred golom Partizana. Marselino je šutirao sa penala posle jedne povratne lopte, ali je Stanković stigao da ga izblokira.21:09 (55.) - Žuti karton za kapitanaSaša Ilić dobija žuti karton posle prekršaja nad Espinjom.
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

21:08 (54.) - Povreda Danka LazovićaPrekršaj Matija ostavio je traga na Danku Lazoviću koji ne može da nastavi meč. U igru ulazi Ninković.21:06 (52.) - Ludogorec prvi preti u nastavkuNova loša intervencija odbrane Partizana, ali se ne snalaze ni Bugari. Lopta beži igraču Ludogoreca i dobra prilika odlazi u nepovrat.21:04 (50.) - Novi žuti kartonMati odmah dobija žuti karton. On je faulirao Danka Lazovića.21:01 (47.) - Prinudna izmena kod domaćinaVitinja se povredio na startu drugog poluvreman, pa je u igru ušao Moti.21:00 (46.) - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:45 - Kraj prvog poluvremena!Završeno je prvo poluvreme na "Ludogorec Areni". Posle prvih 45 minuta igre nema golova. Partizan je bio bolji u uvodnim minutima, ali je Ludogorec uzvratio u nastavku. Uprkos dobrim prilikama na obe strane mreže za sada miruju.20:41 (42.) - Borba na sredini terenaTempo igre je pao u poslednjih desetak minuta. Partizan se oslobodio pritiska i sada se igra uglavnom na sredini terena. 20:31 (32.) - Volkov ponovo spasava PartizanPosle kornera Volkov petom izbacuje loptu sa gol linije i po drugi put na utakmici spasava Partizan. U nastavku akcije na odbijenu loptu naleće Marselinjo, ali šutira pored gola.20:28 (29.) - Živković promašio loptuPosle dužeg vremena dobar napad fudbalera Partizana. Ilić odlično pronalazi Škuletića koji po zemlji šalje loptu na suprotnu stranu, ali Živković promašuje ceo fudbal.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:26 (27.) - Udarac ĐakovaNema predaha za odbranu Partizana. Đakov je neprecizno šutirao sa distance, pa ovog puta nije bilo potrebe da Lukač interveniše.20:21 (22.) - Bugari sve više pritiskajuPosle kornera sa desne strane Marselinjo je lako okrenuo svog čuvara i šalje povratni pas u srce kaznenog prostora, ali Dani Abalo sa sedam metara šutira pored gola.20:17 (18.) - Novi pokušaj BugaraVitinja je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali lopta ide iznad prečke.20:16 (17.) - Volkov interveniše u poslednjem trenutkuAleksandrov je imao šansu 1 na 1 sa Lukačem, ali Volkov uklizava niodkuda i sprečava gotovo siguran gol Bugara.20:11 (12.) - Još jednom ŠkuletićLazović odmah iz auta upošljava Škuletića koji ponovo šutira iskosa s leve strane, ali Stojanov ponovo na pravom mestu i izbija loptu u korner.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

20:10 (11.) - Ludogorec preti posle prekidaPosle slobodnog udarca sa desne strane Marselinjo beži svom čuvaru i šutira glavom, ali lopta ide pored stative. Puno sreće za crno-bele.20:09 (10.) - Prvi žuti kartonBrašanac dobija prvi žuti karton na utakmici.20:03 (4.) - Odličan udarac ŠkuletićaPetar Škuletić odlično šutira iskosa s leve strane, ali golman Stojanov odlično interveniše i uspeva da sačuva svoju mrežu. Ofanziva crno-belih na startu.20:01 (2.) - Velika prilika za PartizanBrašanac ne koristi veliku grešku odbrane Ludogoreca. On nije očekivao da će lopta doći do njega. U nastavku akcije Saša Ilić loše šutira, a na kraju i Škuletić loše zahvata loptu glavom.20:00 (1.) - Počela je utakmicaSudija Ken Hansen dao je znak za početak meča. Drugu godinu zaredom fudbaleri Partizana se sastaju sa bugarskim Ludogorecom. 19:50 - Topla dobrodošlica"Braćo Srbi i navijači Partizana dobrodošli na stadion Ludogoreca. Da pokažemo dobar fudbal i evropsko ponašanje", rekao je oficialni spiker na "Ludogorec Areni" pred start utakmice.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

19:45 - Nekoliko stotina Grobara na stadionu Nekoliko stotina navijača Partizana nalazi se na tribinama "Ludogorec Arene". Očekuje se da će 500 Grobara bodriti crno-bele na gostovanju u Bugarskoj.19:38 - Danci dele pravduGlavni sudija je Danac Ken Hansen, a asistiraće mu njegovi zemljaci Lars Riks, David Vang Andersen i Jakob Kehlet. Delegat utakmice je Rus Leonid Kalošin.19:30 - Startne postavePartizan će i u Razgradu igrati formaciji 4-4-2, sa dvojicom napadača - Škuletićem i Lazovićem. Starter je i mladi Andrija Živković.Ludogorec: Stojanov, Kejšaro, A. Aleksandrov, Moci, Vitinja, Đakov, Espinjo, M. Aleksandrov, Dani Abalo, Marselinjo, Bezjak.Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Brašanac, Drinčić, Ilić, Živković, Lazović, Škuletić.19:25 - Crno-beli ponovo kasniliEkspedicija Partizana je kao i pre sedam dana prilikom odlaska na Farska Ostrva imala problem sa letom. Za Varnu su otputovali sa satom zakašnjenja u odnosu na predviđeni let.19:10 - Škuletić: Utakmica sezone Očekujem tešku utakmicu jer je Ludogorec dobra i iskusna ekipa, koja je ostala na okupu. Uigrani su, a verujem i motivisani. Nije mi drago što im ne ide u prvenstvu Bugarske, bolje da je drugačija situacija, ali nećemo se zavaravati. Ovo za nas možda i najvažnija utakmica u celoj sezoni, rekao je napadač Partizana Petar Škuletić.18:55 - Bez Ostojića, Petrovića i FofaneU ekipi Partizana, u prvom meču protiv Ludogoreca, neće biti defanzivca Miloša Ostojića, levog beka Nemanje Petrovića i napadača Ismailja Beka Fofane.18:45 - Promene u odnosu na ToršavnTrener Marko Nikolić u Bugarsku je poveo 18 igrača. Posle lakše povrede stopala, u ekipu se vratio štoper Branislav Trajković, iz omladinske reprezentacije Srbije stigao je Andrija Živković, a šansu čeka i Saša Marković.18:30 - Sandra Partizan motiviše crno belePoznata navijačica kluba iz Humske oglasila se na društvenim mrežama pred duel fudbalera Ludogoreca i Partizana.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca. Crno-beli se drugu godinu zaredom sastaju sa Bugarima u ovoj fazi takmičenja.Ludogorec je prošle sezone bio uspešniji ukupnim rezultatom 3:1 - u Razgradu je slavio sa 2:1, dok je u Beogradu bilo 1:0 za Bugare.Partizan je tako, posle samo godinu dana, dobio priliku da se revanšira Ludogorecu. Izabranici trenera Marka Nikolića su u 2. kolu kvalifikacija ubedljivo savladali ekipu Toršavna sa Farskih Ostrva. Crno-beli su u Humskoj slavili sa 3:0, dok je srpski predstavnik u revanšu, posle preokreta, pobedio sa 3:1. S druge strane, Ludogorec je na putu do novog dvomeča sa Partizanom eliminisao Dudelanž. Bugari su kod kuće slavili sa ubedljuvih 4:0, dok je revanš završen bez pobednika, rezultatom 1:1. Revanš meč na programu je 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track