NOVI REMI ŠAMPIONA: Crvena zvezda igrala nerešeno i sa Mehelenom

Pripreme

NOVI REMI ŠAMPIONA: Crvena zvezda igrala nerešeno i sa Mehelenom

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Mehelena, rezultatom 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Mehelena, rezultatom 1:1.To je bila druga provera aktuelnog šampiona Srbije u Belgiji pošto su crveno-beli već odigrali meč sa Genkom, koji je takođe završen rezultatom 1:1.Mehelen je poveo u 31. minutu golom Kosanovića, ali je Lazović u 50. minutu doneo izjednačenje Crvenoj zvezdi.Utakmici na stadionu Mehelana je prisustvovalo oko 7.000 gledalaca, a među njima je bio i bivši fudbaler Zvezde Luka Milivojević.Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju se vraćaju u Beograd, a već u utorak putuju na drugi deo priprema u Sloveniju.TOK MEČA20:53 - Kraj utakmice!Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Mehelena, rezultatom 1:1.

78. minut - Ponovo opasan napad Mehelena po levoj strani, ali Mijailović interveniše i otklanja opasnost. 70. minut - Mijailović je imao priliku posle asistencije Milijaša, ali je golman Mehelena bio na pravom mestu.64. minut - Gavrić šutira sa roglja šesnaesterca, ali je i on bio neprecizan. Nastavlja se inicijativa Crvene zvezde u drugom poluvremenu.56. minut - Gavrić je prvo šutirao sa oko 30 metara, ali je bio izblokiran. Lopta mu se vratila pa je usledio novi pokušaj sa 25 metara, ali ovog puta lopta ide pored stative.52. minut - Gavrić je prošao po levoj strani i uputio centaršut ka Rakiću, ali je on zamalo zakasnio na tu loptu.50. minut - GOOOOOOOL 1:1, Lazović je strelac! Milijaš je centrirao, Rakić glavom asistira Lazoviću koji levom nogom šalje loptu pod prečku!46. minut - Nastavljena je utakmicaDrugo poluvreme45+1 - Kraj prvog poluvremena. Zvezda je igrala dobro, posle gola imala više loptu u nogama od Mehelena, ali tu prednost za sada nije materijalizovala.

31. minut - GOOOOOOOL 1:0, Kosanović je izveo slobodan udarac, lopta je u "živom zidu" udarila nekog, promenila pravac i prevarila Kahrimana.

17. minut - Odlična šansa za Zvezdu. Rakić je "ukrao" loptu štoperima i odložio je do Gavrića koji je sa 13 metara šutirao preko gola.

15. minut - Posle 15. minuta nema promene rezultata, a Zvezda je imala više od igre i najozbiljnije zaprretila u 11. minutu preko Milijaša i tri minuta kasnije kada je šut oprobao Kovačević.

Prvo poluvreme

Novi rival crveno-belih je Mehelen na čijoj klupi od ovog leta sedi bivši trener Beograđana Aleksandar Janković, a čije boje brani i srpski napadač Dalibor Veselinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track