(VIDEO) SREMCI PALI U HUMSKOJ: Partizan trojkom do nove pobede

Novi trijumf crno-belih

(VIDEO) SREMCI PALI U HUMSKOJ: Partizan trojkom do nove pobede

Fudbal -
Golove za crno-bele postigli su Škuletić u poslednjim trenucima prvog poluvremena sa penala, Lazović u 67. i Marković u 76. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Donjeg Srema 3:0 (0:0) u meču 3. kola Superlige Srbije.Golove za crno-bele postigli su Škuletić u poslednjim trenucima prvog poluvremena sa penala, Lazović u 67. i Marković u 76. minutu.Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirana Crvena zvezda.Crno-beli će u narednom kolu gostovati ekipi Rada.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Crno-beli su igrali bez suspendovanog trenera Marka Nikolića, a ekipu je vodio pomoćnik Zvonimir Varga, dok u sastavu nije bilo Nikole Ninkovića. Prvo poluvreme proteklo je bez gotovo ikakvog dešavanja na terenu, a jedino vredno pomena je vodeći gol. Penal je dosuđen u 45. minutu zato što je Stefan Bukorac iz Donjeg Srema rukom zaustavio loptu, a Škuletić je bio siguran sa bele tačke.

Partizan je do 2:0 stigao u 67. minutu. Andrija Živković je centrirao sa desne strane, a golman Donjeg Srema je odlično zaustavio udarac Škuletića. Lopta je došla do Lazovića koji je sa deseta metara bio siguran. Na 3:0 je povisio Saša Marković u 76. minutu.

TOK UTAKMICE20:55 (90+3) - Kraj utakmice.Partizan je pobedio 3:0 ekipu Donjeg Srema golovima Škuletića, Lazovića i Markovića20:52 (90) - Utakmica je produžena za 3 minuta20:50 (88) - Partizan održava ubedljivo vođstvoPartizan u finišu utakmica ima loptu više u svom posedu. Crno-beli sigurnom igrom održavaju visoko vođstvo20:44 (82) - Nova šansa za LazovićaNova prilika za Partizan. Lazović je ušao u protivnički šesnaesterac, a onda je lobom pokušao da iznenadi protivničkog golmana, koji je bio siguran.

20:38 (76) - GOLLLL!!! Marković pogađa za 3:0!Novi gol za crno-bele. Ilić je odlično šutirao, ali je golman Donjeg Srema odbranio. Na loptu je natrčao Marković i smestio je u mrežu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wm6x-Gr4XjM
20:35 (73) - Spalević pogađa prečku

20:29 (67) - GOL!!!! Partizan vodi 2:0!Partizan je povisio vođstvo na 2:0. U listu strelaca upisao se Lazović. Škuletić je odlično šutirao, golman Donjeg Srema je odbranio, a Lazović je zakucao loptu u mrežu.

http://www.youtube.com/watch?v=sxTfk-ShRKs
20:22 (60) - Škuletić u novoj šansiNova prilika za Partizan. Škuletić posle kontre ulazi u kazneni prostor gostiju, ali njegov udarac odlazi pored gola20:18 (56) - Prilika za crno-beleOdlična prilika za Partizan, ali nema promene rezultata. Grbić je odlično centrirao, ali je Brašanac zakasnio i propustio je šansu da uveća vođstvo crno-belih20:12 (50) - Kakva šansa za Donji Srem!Velika prilika za goste. Spalević je izašao sam ispred Lukača, koji fenomenalnom odbranom zaustavlja njegov udarac. Spalević se uhvatio za glavu. Samo minut kasnije nova šansa za goste, ali je Lukač ponovo siguran.20:07 (46) - Počelo je drugo poluvreme19:49 (45+1) - GOLLLL!!! 1:0 za Partizan!Škuletić je precizan sa penala. 1:0 za Partizan. Kraj prvog poluvremena19:48 (45) - Penal za PartizanSudija svira penal za Partizan. Škuletić je uputio udarac ka golu Donjeg Srema, ali je lopta pogodila u ruku Bukorca. Sudija je odmah pokazao na belu tačku.

http://www.youtube.com/watch?v=XBRldwuKR5A
19:42 (39) - Partizan nemoćan, Donji Srem se uspešno brani 19:32 (29) - Partizan napada, i dalje bez golova
Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

19:19 (16) - Donji Srem iz daljine ugrožava gol PartizanaBeljić šutira sa oko 30-ak metara, a Lukač jedva zaustavlja njegov udarac. 19:14 (11) - Škuletić šutira, Milinović braniPrvi udarac fudbalera Partizana ka golu protivničkog tima. Škuletić šutira sa oko 20 metara, ali Milinović brani.19:11 (8) - Inicijativa PartizanaFudbaleri Partizana imaju inicijativu na startu utakmice. Bez pravih šansi na startu utakmice.19:03 (1) - Utakmica je počelaUtakmica trećeg kola Superlige Srbije između Partizana i Donjeg Srema je počela.

Varga: Ispunili smo cilj Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da su njegovi fudbaleri potpuno ispunili plan u današnjoj pobedi nad Donjim Sremom. "Imali smo dva cilja: da ostanemo na prvom mestu i da i dalje vodimo bitku, kao i da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u četvrtak. Svesno smo odmarali Nikolu Drinčića, Danka Lazovića, Sašu Ilića i Nikolu Ninkovića", rekao je Varga. "Ispunili smo plan, mada možda nije tako izgledalo u prvih 30 minuta. Mučili smo se, nije bilo energije i dovoljno želje da se postigne taj gol, koji je ipak došao u 45. minutu i otvorio vrata pobedi. U drugom poluvremenu je bilo bolje i jedino pitanje je bilo sa kojom razlikom ćemo pobediti", rekao je Varga. Ninković je posle meča sa Nefčijem u Ligi Evropa rekao da je jedan deo navijača "dresiran" i da dolazi na stadion da "laje", tako da su novinari tražili od Varge da razjasni da li je bio "svesno odmaran", ili je bio možda kažnjen zbog toga. "Ima i jednog i drugog da budem iskren, ali takav je dogovor bio i mislim da će mu ova pauza koristiti. Naravno, u konkurenciji je za sastav za Nefči", rekao je Varga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track