UŽIVO TRANSFERI: Kelhar iz Zvezde prešao u Šefild

Najnovije informacije iz sveta sporta

UŽIVO TRANSFERI: Kelhar iz Zvezde prešao u Šefild

Fudbal -
Sve o fudbalskom tržištu, prelaznom roku, transferima, spekulacijama, očekivanjima na jednom mestu

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:30 - Gece: Srećan sam u BajernuFudbaler minhenskog Bajerna Mario Gece izjavio je da veruje da se od njega da očekuje da stalno igra savršeno."Zaista mi je zanimljivo da se od mene očekuje da budem apsolutno savršen sve vreme. Zbog toga sada razmišljam dva puta pre nego što bilo šta kažem ili kako se ponašam. Ponekad kažete neke stvari kada ste uzbuđeni i tada uopšte ne razmišljate. Želim da dobijem veću odgovornost, pokazao sam da mogu više. Znam da sam se dobro pokazao u teškim situacijama, uprkos mojoj mladosti. Na velikim utakmicama sam pokazao svoj talenat. Znam koje su mi vrline i one mogu da dođu do izražaja u teškim trenucima", naglasio je fudbaler Bajerna.21:30 - Kvadrado želi da napusti Fiorentinu?Fudbaler Fiorentine Huan Kvardado priključio se pripremama italijanskog kluba. On je najavio da će se u petak sastati sa čelnicima kluba na kojem će biti reči u vezi budućnosti kolumbijskog reprezentativca u dresu ljubičastih. Interesovanje za Kvadrada su pokazali Barselona i Mančester junajted.20:50 - Inter predstavio Osvalda

20:22 - Isla na pozajmici u Kvins Park Renžersu

19:55 - Huntelar dobio ponudu Galatasaraja?Fudbaler Šalkea Klas-Jan Huntelar dobio je ponudu iz Turske, otkrio je njegov menadžer, ali je želeo da kaže o kom klubu se radi. Nemački mediji navode da se najverovatnije radi o Galatasaraju. Huntelar ima ugovor sa Šalkeom do kraja naredne sezone. Interesovanje za holandskog fudbalera pokazali su i Liverpul i Totenhem.19:28 - Benzema produžio ugovor sa RealomFrancuski reprezentativac Karim Benzema produžio je ugovor sa madridskim Realom do juna 2019. godine. Španski medji ne navode finansijske detalje, ali ističu da ovo verovatno znači da Real neće da dovede Radamela Falkaa.19:01 - De Jong na pragu Mančester junajtedaFudbaler Milana i holandski reprezentativac Najdžel de Jong mogao bi karijeru da nastavi u Mančester junajtedu. Klub sa Old traforda je spreman da Milanu da za De Jonga ponudi 10 miliona funti. Predstavnici Junajteda sastali su se danas u Londonu sa menadžerima fudbalera Milana. Razgovori su navodno dobro prošli, a Holanđanin jedva čeka da pređe na Old traford.18:34 - Ben Arfa se vraća u Lion?Fudbaler Njukasla Hatem Ben Arfa bi mogao da se vrati u Lion, potvrdio je njegov agent Mišel Uzin. Ben Arfa je počeo karijeru u Lionu za koji je igrao od 2008. godine. On je potom dve sezone proveo u Marseju, a onda je prešao u Njukasl. 18:08 Arda: Atletiko je najbolji klub u ŠpanijiFudbaler Atletiko Madrida Arda Turan rekao je da je srećan u madridskom klubu i da nema nameru da menja sredinu."U najboljem sam klubu u Španiji, deo sam sistema", rekao je Turan. Trener Atletika Dijego Simeone imao je samo reči hvale za svog igrača. "Arda je presudan za nas, zbog svojih tehničkih mogućnosti i radne etike. Mnogo je napredovao. Ima prirodni talenat i nastavlja da bude neko ko pravi razliku za tim", naveio je Simeone.17:40 - Robinjo se vraća u domovinuPotpredsednik Santosa Odilio Rodriges izjavio je da je uveren da će transfer Robinja iz Milana u brazilski klub uskoro biti završen. Interesovanje za Robinja pokazali su Atletiko Mineiro, Flamengo i Kruzeiro. Rodriges je otkrio da je Robinjo pristao na smanjenje plate. "Iako su mnogi u Italiji uzeli zdravo za gotovo Robinjov poratak, mogu da potvrdim da pregovori teku dobro. Činimo sve da dovedemo igrača, koji je smanjio potraživanja. Nadamo se da će se transfer brzo završiti", rekao je Rodriges. Robinjo je stigao u Milan 2010. godine iz Mančester sitija.17:15 - Safir Tadir prešao u SautemptonSafir Taider će sledeću sezonu provesti u redovima Sautemptona kao pozajmljeni igrač Intera, a za italijanski klub će u narednoj godini igrati Pablo Osvaldo.

16:50 - Mijić potpisao za Novi PazarFudbalski klub Novi Pazar i igrač sredine terena Miloš Mijić dogovorili su jednogodišnju saradnju. Mijić (24) je prošle sezone igrao za Donji Srem, a nastupao je i za slovenačke Domžale, OFK Beograd, Radnički iz Nove Pazove i Hajduk sa Liona. On je sedmo pojačanje Novog Pazara u letnjem prelaznom roku. Takmičenje u Super ligi Srbije počinje u subotu, a Novi Pazar će igrati kao domaćin protiv Rada.16:25 - Mankiljo na pozajmici u LiverpuluFudbaler Atletiko Madrida Havijer Mankiljo prešao je na pozajmicu u Liverpul, gde će igrati do kraja sezone, saopštio je engleski premijerligaš. Liverpul na kraju sezone ima mogućnost da otkupi ugovor 20-godišnjeg desnog beka. "Srećan sam što sam došao u klub kakav je Liverpul. To je jedan od najvećih klubova u Evropi, svaki fudbaler bi želeo da bude deo te ekipe", rekao je Mankiljo. Mankiljo je karijeru počeo u Real Madridu, a 2007. godine prešao je u redove gradskog rivala Atletika. 16:00 - Kelhar iz Zvezde prešao u Šefild Slovenački štoper Dejan Kelhar je prihvatio ponudu Šefild Venzdeja i od danas je i zvanično član popularnih Sova. Kelhar će u novom klubu nostiti isti broj na dresu kao što je to bio slučaj u Crvenoj zvezdi - 44.“U karijeri sam stekao dosta iskustva igrajući za klubove u Nemačkoj, Belgiji, Poljskoj, Azerbejdžanu, Turskoj i Srbiji. Pričao sam sa nekim prijateljim koji su mu rekli sve najbolje o engleskom fudbalu tako da sam veoma uzbuđen zbog ovog transfera. Trenirao sam sa ekipom, upoznao siagrače i drago mi je da sam zadovoljio menadžera koji mi je ponudio ugovor”, rekao je Kelhar za zvanični sajt Šefild Venzdeja.

15:50 - Kostarikanac Borhes stiže u Evijan Kostarikanski reprezentativac Selso Borhes će naplatiti dobre igre na Mundijalu. Za njega je Evijan švedskom AIK-u platio dva miliona evra.15:40 - Taison beži iz Ukrajine Zbog krize u Ukrajini, brazilski ofanzivac Taison je zatražio transfer iz Šahtjora iz Donjecka, a trenutno najviše interesovanja za njega pokazuju Benfika i Porto

15:30 - Ibišević veran ŠtutgartuVedad Ibišević produžio je ugovor na još jednu sezonu i ostaće u tom klubu do leta 2017. godine, saopštio je nemački Bundesligaš. On je u Štutgart stigao pre tri godine iz Hofenhajma, a prethodno je igrao za Alemaniju iz Ahena, Dižon i Pari Sen Žermen.

15:15 - Atletiko za Širlea plaća 30 miliona evra

Foto: AP
Foto: AP

Atletiko iz Madrida želi da do kraja prelaznog roka dovede Andrea Širlea iz Čelsija! I spreman je da u tu svrhu potroši 30 miliona evra.14:55 - PORTUGALCI PRITISKAJU ANDERLEHT: Benfika merka Aleksandra Mitrovića14:42 - Jorgančević slobodan u izboru kluba Bojan Jorgačević je slobodan igrač pošto je danas raskinuo ugovor sa turskim Erčijeom.14:30 - Hauard Veb završio sudijsku karijeru

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Posle 25 godina rada u fudbalu - uz brojna priznanja, ali i kontroverze - najpoznatiji engleski arbitar Hauard Veb objavio je da je stavio tačku na sudijsku karijeru. Poslednji put bio je na terenu tokom Svetskog prvenstva u Brazilu, gde je zaista fenomenalno obavio posao, posebno u osmini finala (Brazil - Čile), a u budućnosti obavljaće posao tehničkog direktora kompanije PGMOB, najvišeg autoriteta u svetu profesionalnog suđenja u Engleskoj (delegira arbitre za mečeve Premijer lige).

14:20 - Trabzon želi Marka BašuTrabzon želi Marka Bašu iz Lila za kojeg je spreman da ponudi 2,5 miliona evra. Crnogorskog štopera traži i Roma.

14:00 - Iguain: Godi interesovanje Barselone, ali neću iz Napulja

Foto: AP
Foto: AP

Fudbaler Napolija Gonsalo Iguain rekao je da mu je drago što se za njega interesovala Barselona, ali je naveo da ni u jednom trenutku nije pomislio da ode."Uvek pričam istinu. U prethodnom periodu sam razmišlja o Mundijalu, a onda i o povratku u Napulj. Naravno, bio sam polaskan što se za mene interesuje Barselona. Svaki fudbaler bi voleo da igra se Mesijem, ali to ne znači da sam želeo da odem iz Napolija", rekao je Argentinac.

12:45 - Boateng ostaje u Bajernu Trener Bajerna Pep Gvardiola demantovao je da će defanzivac Džerom Boateng napustiti redove šampiona Nemačke."Stvarno ne znam šta pišu mediji. Znam samo da će Boateng 100 posto biti naš igrač i sledeće sezone", rekao je Gvardiola novinarima u Portlandu. Španski mediji nedavno su objavili da Barselona "opipava" puls Bajernu za transfer Boatenga.

12:55 - Lacio želi da angažuje Rona Vlara Posle dovođenje Stefana De Fraja, Lacio planira da do kraja prelaznog roka realizuje i transfer njegovog saigrača u štoperskom tandemu reprezentacije Holandije - Rona Vlara.

12:05 - Hesus Gomes prešao u Atletiko Dosadašnji fudbaler Malage Hesus Gomez karijeru će nastaviti u redovima prvaka Španije, madridskog Atletika. Gomez, koji igra na poziciji desnog beka, sa Madriđanima je dogovorio saradnju na tri godine. Finansijski detalja transfera nisu objavljeni.

11:25 - Depaj na korak od Totenhema Mediji u Holandiji tvrde da je Totenhem spremio ponudu tešku 20 miliona evra za Memfisa Depaja koju će PSV Ajndhoven teško odbiti.

11:03 - Falkao u Sitiju, Jovetić ide u Juventus

Foto: AP
Foto: AP

Stevan Jovetić bi mogao da napusti Mančester siti, pošto trener Manuel Pelegrini želi da dovede Radamela Falkaa. Ako se to desi, Jovetić će postati višak, a Juventus bi mogao da to iskoristi i dovede Crnogorca na pozajmicu.

10:40 - BOMBA SA APENINA: Ibrahimović bi nazad u Juventus

10:30 - Lampard: Dolazak u Siti je šansa da igram na vrhunskom nivou Doskorašnji fudbaler i zvezda Čelsija Frenk Lampard, rekao je da je odluka da pređe u Mančester Siti bila prava: "Drago mi je štosam došao u Siti jer je to dobra prilika da nastavim da igram fudbal na vrhunskom nivou"m rekao je Lampard, koji će igrati u Mančesteru do početka američke MLS lige kada odlazi u Njujork

09:40 - Sampaoli ostaje na klupi reprezentacije Čilea do 2018.

Foto: AP
Foto: AP

Selektor fudbalske reprezentacije Čilea Horhe Sampaoli potvrdio je večeras da ostaje na toj dužnosti do 2018. godine."Odlučio sam da ostanem selektor Čilea za Kup Amerike 2015. i svetski šampionat 2018. godine", izjavio je argentinski stručnjak.

09:00 - Željko Brkić neće kod Mihajlovića u Sampdoriju

Foto: AP
Foto: AP

Srpski golman Željko Brkić neće preći u Sampdoriju, prenose italijanski mediji. Čuvar mreže Udinezea pominjao se kao potencijalni novajlija u ekipi Siniše Mihajlovića, ali kako se Serhio Romero vratio sa pozajmice iz Monaka, a Đenovljani žele i Emilijana Vivijana iz Fiorentine izvesno je da su odustali od nekadašnjeg prvotimca Vojvodine.

08:50 - Steaua zainteresovana za fudbalera JagodineZa desnog beka fudbalskog kluba Jagodina Milana Milinkovica, osim rumunskog Kluža, zainteresovana je i Steaua iz Bukurešta, saopštio je srpski superligaš. Posle odlaska Aleksandra Filipovića u Fulam, Jagodina će morati da potraži rešenje i na drugoj bekovskoj poziciji, a blizu odlaska je desni bek Milan Milinković. Veliko interesovanje za njega pokazao je nedavni protivnik Jagodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope rumunski Kluž, a u trku se uključila i Steaua iz Bukurešta.

08:30 - PREGLED DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track