VAN GAL POSLE SRAMOTNOG ISPADANJA: Navijači verujte mi, ne stvara se tim preko noći
Foto: Reuters

Traži vreme

VAN GAL POSLE SRAMOTNOG ISPADANJA: Navijači verujte mi, ne stvara se tim preko noći

Fudbal -
Znam da je teško i navijačima da veruju u filozofiju Luja van Gala, ali moraju, jer došao sam ovde da bih stvorio novi tim, a on se ne stvara za mesec dana, poručio je Holanđanin

MANČESTER - Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je danas da nije iznenađen ranom eliminacijom njegovog tima u engleskom Liga kupu i porazom od trećeligaša MK Donsa rezultatom 4:0.

"Nisam šokiran jer znam šta može da se dogodi. Imao sam devetoricu povređenih fudbalera, igrali smo 48 sati posle remija sa Sanderlendom (1:1) i morao sam da angažujem mlade i igrače iz drugog tima", rekao je Luj van Gal posle meča.

On je dodao da nije lako kad menadžer počne sezonu porazom na domaćem terenu, remijem i eliminacijom u kupu.

"Znam da je teško i navijačima da veruju u filozofiju Luja van Gala, ali moraju, jer došao sam ovde da bih stvorio novi tim, a on se ne stvara za mesec dana", poručio je Van Gal.

Junajted je juče angažovao doskorašnjeg fudbalera Reala, Argentinca Anhela Di Mariju, koji je sa klubom sa Old Traforda potpisao petogodišnji ugovor vredan 75 miliona evra.

"Potrebno je vreme, možda ćemo morati da menjamo sistem igre zbog njega. Razgovarali smo, rekao mi je da je fizički spreman, ali videćemo da li će moći da igra protiv Barnlija", rekao je Van Gal.

http://www.youtube.com/watch?v=DPVbLMPMypc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track