VELIKI SKANDAL U BELGIJI: Novinarku pozivali na seks!
Foto: Kurir Štampano

Sudije, igrači i treneri slali perverzne SMS poruke

VELIKI SKANDAL U BELGIJI: Novinarku pozivali na seks!

Fudbal -
Hilde van Malderen u knjizi „Igračke“ detaljno opisala vulgarno nabacivanje najboljih fudbalera iz Župile lige

Belgijska TV novinarka Hilde van Malderen podigla je veliku prašinu i izazvala skandal nakon što je objavila knjigu „Igračke“, u kojoj je detaljno opisala perverzno i vulgarno nabacivanje velikog broja fudbalera i trenera tamošnjih klubova! Atraktivna plavuša godinama izveštava s mečeva belgijske lige i radi intervjue sa igračima, trenerima, sudijama... Veliki broj njih je Hildi slao perverzne SMS poruke i otvoreno je pozivao na seks.Primera radi, bivši fudbaler Briža napisao je poruku: „Znaš li da volim šampanjac? Želim da te isprskam njime i da ga poližem s tebe“, dok joj je jedan arbitar sa značkom UEFA poručio da „ne može da prestane da misli o njoj i stalno masturbira zamišljajući njen lik“. I poznati trener Briža i Lokerena poslao je Van Malderenovoj poruku s pitanjem: „Da li si ti drolja?“Bivši napadač Standarda je tražio da se izjasni da li voli seks, dok je jedan trener za dati intervju kao protivuslugu tražio poseban poljubac. Ni članovi Zulte Varegema nisu bili imuni na lepu plavušu za mikrofonom. Jedan od veznih igrača napisao joj je poruku u kojoj je objasnio svoj život: „Ne želim ozbiljnu vezu zato što sam oženjen, ali ako ti nemaš dečka, voleo bih da budemo u vezi zbog seksa.“

I ovo je mogućeJADNIK JE ZVAO U WCU novinarkinoj kolekciji SMS poruka ima i ovog.- Pitaću te nešto glupo, ali moram da znam - da li ćemo ti i ja ikada imati seks? - glasila je poruka novinara.Najodvratniji je bio fudbaler Kluba Briž sa svojom ponudom:- Utorak, biću u Zaventemu, na aerodromu, toalet dvojka... Vidimo se ako imaš hrabrosti.

Istina je čuvaNEMA STRAHA KOD HILDEKnjiga atraktivne novinarke izaći će sutra i biće dostupna prvo čitaocima na flamanskom i francuskom govornom području. Hilde van Malderen ističe da se ne plaši reakcija igrača kada njeno delo ugleda svetlost dana.- Ako pišeš istinu, nemaš čega da se bojiš. Ako odgovor igrača bude negativan, to će samo govoriti o njima. Mislim da oni znaju da se ova knjiga sprema - rekla je belgijska novinarka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track