VELJKOVIĆ UPOZORAVA SAIGRAČE: Partizan je posebno jak na domaćem terenu
Foto: Tottenhamhotspur.com

Totenhem gostuje u četvrtak u Humskoj

VELJKOVIĆ UPOZORAVA SAIGRAČE: Partizan je posebno jak na domaćem terenu

Fudbal -
Utakmica Partizan - Totenhem igra se sutra od 19 sati, a u C grupi Lige Evrope nalaze se još Bešiktaš i Asteras Tripolis

LONDON - Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Totenhema Miloš Veljković rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana na startu grupne faze Lige Evrope.

"Partizan je veliki klub, jedan od najboljih u Srbiji. Ima veliku podršku navijača i mnogo osvojenih titula. Posebno je jak na domaćem terenu, baš kao i njegov najveći rival Crvena zvezda. Igrali su u Ligi šampiona i Ligi Evrope, gde su pokazali određeni kvalitet. Biće pravi ispit za nas", rekao je Veljković.

Veljković je nedavno debitao za mladu reprezentacije Srbije u meču protiv Severne Irske (4:1), posle kojeg su "orlići" izborili plasman u baraž za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine.

"Igrao sam u reprezentaciji sa Nemanjom Petrovićem i Andrijom Živković, koji nastupaju za Partizan. Oni su veoma dobri igrači i bitni za igru Partizana. Pričao sam sa njima prošle nedelje i rekli su mi da imaju velika očekivanja od tog meča", zaključio je Veljković.

Utakmica Partizan - Totenhem igra se sutra od 19 sati, a u C grupi Lige Evrope nalaze se još Bešiktaš i Asteras Tripolis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track