(VIDEO) ADVOKAT NAŠAO VEZISTU ZA SRBIJU: FSS krenuo po Marka Vejinovića
Foto: Vitese

Akcija FSS

(VIDEO) ADVOKAT NAŠAO VEZISTU ZA SRBIJU: FSS krenuo po Marka Vejinovića

Fudbal -
Pomoćnik srpskog selektora Željko Petrović razgovarao je sa vezistom Vitesea

Fudbalski savez Srbije i selektor Dik Advokat očigledno su zainteresovani da vezista holandskog Vitesea srpskog porekla Marko Vejinović zaigra za naš nacionalni tim.

Najnovije informacije iz Holandije kažu da je Željko Petrović, pomoćnik Dika Advokata tokom prethodne nedelje boravio u Arnemu i razgovarao sa fudbalerom Vitesea.

Iako je visok skoro 190 cm Marko Vejinović se odlično snalazi u ulozi organizatora igre. U dosadašnjih deset kola Eredivizije najkorisniji je igrač, postigao je šest golova i zabeležio tri asistencije. Krasi ga i veoma snažan i precizan udarac iz daljine.

Vejinović je prošao omladinske škole Ajaksa, Utrehta, i AZ Alkmara, gde je potpisao prvi profesionalni ugovor. Do dolaska u Vitese prošle godine igrao je još za Herakles. Postoje i informacije da je Ajaks zainteresovan da ga otkupi i vrati u svoje redove. Igrao je u svim mlađim slekcijama Lala, za mladu reprezentaciju zabeležio je tri nastupa. Bez obzira na to, pravo na izbor za koji će seniorski tim igrati nije sporno.

http://www.youtube.com/watch?v=20yH2TlfPEc
http://www.youtube.com/watch?v=XwyOI2U7G20

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track