(VIDEO) DESI SE I NJEMU: Mesi sa bele tačke promašio ceo gol
Foto: Printscreen

Trenutak slabosti

(VIDEO) DESI SE I NJEMU: Mesi sa bele tačke promašio ceo gol

Fudbal -
Argentinac Leo Mesi nije realizovao penal protiv Levantea, pošto je u 42. minutu utakmice sa 11 metara promašio ceo gol, ali je Barselona na kraju slavila sa ubedljivih 5:0

Fudbaleri Barselone rutinski su odradili posao na gostovanju protiv Levantea u 4. kolu španske Primere.Barsa je na kraju slavila sa ubedljivih 5:0. Gosti su već na poluvremenu imali vođstvo od 2:0 i igrača više, pošto je u 41. minutu isključen Vintra. On je u kaznenom prostoru neoprezno startovao na Lionela Mesija, pa je sudija bez mnogo razmišljanja dosudio penal i pokazao crveni karton igraču Levantea.Barsa je u tom trenutku vodila sa 1:0, a odgovornost je preuzeo upravo Mesi, ali se tada dogodilo nešto nezamislivo - najbolji igrač katalonskog kluba promašio je ceo gol!

Mesi se obrukao, ali je Barsa do kraja prvog poluvremena ipak duplirala prednost pošto je u 44. minutu mrežu Levantea zatresao Rakitić.Prvi gol za goste postigao je Nejmar, na asistenciju Mesija, u 34. minutu.

Mesi tako po 12. put u karijeri nije realizovao penal, a ovo je bio tek četvrti put da sjajni Argentinac promaši ceo gol. On je do sada izveo 65 penala.

Mesi se u nastavku iskupio pošto je u drugom poluvremenu upisao još jednu asistenciju. On je u 57. minutu omogućio Ramirezu da postigne treći gol za Barselonu.Međutim, ni to nije bilo sve pošto je posle gola Pedra u 64. minutu za 4:0, Mesi uspeo i da se upiše u strelce. Argentinac je u 77. minutu postigao peti gol za Barsu i to na spektakularan način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track