(VIDEO) GUTIJEREZ U MEČU ŽIVOTA: Fudbaler Njukasla ima rak testisa!

Podrška Argentincu stiže iz celog sveta

(VIDEO) GUTIJEREZ U MEČU ŽIVOTA: Fudbaler Njukasla ima rak testisa!

Fudbal -
On se trenutno nalazi u domovini, a za jednu lokalnu televiziju priznao je da je podvrgnut hemoterapijama. Fudbaler je naveo da mu je prilikom operacije uklonjen levi testis

BUENOS AJRES - Fudbaler Njukasla i bivši argentinski reprezentativac Jonas Gutijerez priznao je da je mu dijagnostifikovan rak testisa.On se trenutno nalazi u domovini, a za jednu lokalnu televiziju priznao je da je podvrgnut hemoterapijama. Fudbaler je naveo da mu je prilikom operacije uklonjen levi testis.

"Kada su mi rekli da imam rak, otišao sam kući u suzama. Ovo je najteža utakmica koju sam ikada igrao. Tek kad ti se dogodi neki problem, počneš da razmišljaš o tome. Odlučio sam da otkrijem javnosti, jer ovo je težak trenutak za mene, a mogao bi nekome da pomogne", rekao je Gutijerez.

On je prošle godine morao da ide na operaciju i sada prima hemoterapiju.

"U maju sam osetio snažne bolove u testisima i posle pogrešne dijagnoze, na ultrazvuku su mi pronašli tumor. Vratio sam se u Argentinu i platio troškove lečenja uprkos tome što imam ugovor sa Njukaslom. Novac nije bitan, već zdravlje", rekao je Gutijerez.

On je dodao je da su mu Gabrijel Hajnce i Fabrisio Koloćini dosta pomogli nakon što je otkrio da ima rak testisa.

"Hajnce mi je dao snagu. Posle sam rekao Laveciju, Demikelisu i Koloćiniju sa kojim sam veoma blizak. Igrali smo zajedno u Njukaslu šest godina i on me često zove. Postao je skoro član moje porodice", dodao je Gutijerez.

http://www.youtube.com/watch?v=U62bIzI_Y1U
Gracias por todos los mensajes de apoyo. Mirando siempre para adelante. Thanks for all the messages. Always looking fordward.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track