(VIDEO) KAD GATUZO POBESNI: Pogledajte kako Italijan odgovara na novinarska pitanja

Provokacija

(VIDEO) KAD GATUZO POBESNI: Pogledajte kako Italijan odgovara na novinarska pitanja

Fudbal -
Želim da moji igrači igraju mu..ma i srcem. Za mene bi bilo isuviše lako da odem. Ja ostajem ovde! Ne plačem kod kuće što nemamo novca, mnogi klubovi u Evropi nemaju para, rekao je trener OFI Krita

Nekadašnji fudbaler Milana a danas trener OFI Krita Đenaro Gatuzo, bukvalno je pobesneo nakon utakmice i pobede njegovog tima protiv Atromitosa.

Razlog povišenog tona na konferenciji bili su finansijski problemi koji već dugo potresaju klub, ali i natpisi u pojedinim novinama da bi Italijan mogao da podnese ostavku samo nekoliko nedelja nakon što je seo na klupu grčkog prvoligaša.

"Želim da moji igrači igraju mu..ma i srcem. Za mene bi bilo isuviše lako da odem. Ja ostajem ovde! Ne plačem kod kuće što nemamo novca, mnogi klubovi u Evropi nemaju para. Nije tačno da igrači ne igraju jer nisu dobili plate. Odj..i, to nije istina! Nisam učio školu da budem nastavnik, nego menadžer. Nekad je dobro, nekad je sr..e", rekao je između ostalog Gatuzo.

Uprkos nestabilnom poslovanju, OFI se pobedom protiv Atromitosa probio na sedmu poziju grčke Superlige i pokazao da poseduje kvalitet za gornji deo tabele.

http://www.youtube.com/watch?v=HS9HxCjU9t0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track