(VIDEO) LILA I DŽAKA NAPALI MITROVIĆA: A onda su uleteli Ivan Bogdanov i radikali...
Foto: Saša Pavlić

Haos u Beogradu

(VIDEO) LILA I DŽAKA NAPALI MITROVIĆA: A onda su uleteli Ivan Bogdanov i radikali...

Fudbal -
Na platnu koje je bilo zakačeno za dron bila je mapa velike Albanije u boji i sa motivom albanske zastave, sa leve strane fotografija osnivača moderne albanske države i prvog premijera Ismaila Ćemaljija, a sa desne Ise Boljetinija, albanskog nacionaliste

BEOGRAD - Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine na stadionu Partizana između Srbije i Albanije prekinuta je u 42. minutu, pošto je došlo do nereda, kada je iznad terena počeo da leti dron - mala letelica na daljinsko upravljanje. Na platnu koje je bilo zakačeno za dron bila je mapa velike Albanije u boji i sa motivom albanske zastave, sa leve strane fotografija osnivača moderne albanske države i prvog premijera Ismaila Ćemaljija, a sa desne Ise Boljetinija, albanskog nacionaliste.Zastavu je na teren oborio Stefan Mitrović, koji tim činom nije želeo da provocira protivničke fudbalere. Međutim, na njega su nasrnula dvojica fudbalera Albanije Andi Lila i Taulan Džaka. U tom trenutku došlo je incidenta u koju su se uključili i ostali fudbaleri oba tima.Kapiten Albanije Lorik Cana tvrdi da su on i njegovi saigrači fizički napadnuti i da zato nisu hteli da nastave utakmicu sa Srbijom. On je istakao da su srpski navijači povredili četiri fudbalera Albanije.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

U incidentu su učestovale i neke pristalice Srpske radikalne stranke.

Na teren stadiona u Humskoj tokom incidenata utrčao je i Ivan Bogdanov, koji je izazvao nerede pre četiri godine na utakmici između Italije i Srbije.

http://www.youtube.com/watch?v=I0h9mWv2hqA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track