(VIDEO) NA POMOLU TRANSFER VEKA: Junajted nudi 115 miliona evra Realu za Gereta Bejla
Foto: Reuters

Vraća se na Ostrvo?

(VIDEO) NA POMOLU TRANSFER VEKA: Junajted nudi 115 miliona evra Realu za Gereta Bejla

Fudbal -
Spekuliše se da trener "Kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti nema ništa protiv prodaje 25-godišnjeg velškog napadača

Prelazak Gereta Bejla u Real Madrid prošle godine za oko 100 miliona evra mogao bi uskoro da bude nadmašen. I to zbog istog igrača.

Trener Mančester junajteda Luj van Gal potrošio je ovog leta preko 200 miliona evra na pojačanja, ali nije zadovoljan pa želi i ove zime da potroši ogroman novac. Holanđanin bi, prema najavama engleskih medija, mogao da potroši novih 150 miliona evra, a prvi pik je Geret Bejl.

Španski i engleski mediji preciziraju da Mančester junajted ove zime želi da ponudi Realu 95 miliona funti odštete, što je oko 115 miliona evra. Spekuliše se da trener "Kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti nema ništa protiv prodaje 25-godišnjeg velškog napadača. Italijanski stručnjak je navodno nezadovoljan kako Velšanin igra u trenucima kada Real nema loptu u posedu. Na njegovom mestu ove sezone sve više se nameće Isko, koji je po ukusu Anćelotija. S obzirom da se u veznom redu nalaze imena poput Tonija Krosa, Luke Modrića, Džejmsa Rodrigeza ili Ronalda, jasno je da Bejlu ostaju "mrvice".

http://www.youtube.com/watch?v=yaqka3m5apw

Velšanin je na početku ove sezone bleda senka u odnosu na prošlogodišnje nastupe. Do sada je odigrao 56 utakmica i postigao 27 golova u dresu Madriđana, od kojih su neki bili više nego bitni.

Van Gal osim Bejla u beležnici ima imena Miralema Pjanića i Kevina Strotmana iz Rome, Artura Vidala iz Juventusa, Mats Humels iz Borusije iz Dortmunda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track