VIDEO OD TERIJA: Dijego Košta želeo da spava sa sestrom bivše devojke
Foto: AP

Moda u Čelsiju

VIDEO OD TERIJA: Dijego Košta želeo da spava sa sestrom bivše devojke

Fudbal -
Manekenka Mišel Zuane je otkrila da je ostavila Koštu nakon što je saznala da je on bio uporan u tome da spava sa njenom rođenom sestrom, 26-godišnjom Najanom, inače hostesom

Bivša devojka fudbalera Čelsija Dijega Košte i njena sestra ispričale su da je Brazilac, koji nastupa za Španiju u vreme dok je bio u vezi sa Mišel Zuane želeo da spava i sa njenom rođenom sestrom.

Manekenka je otkrila da je ostavila Koštu nakon što je saznala da je on bio uporan u tome da spava sa njenom rođenom sestrom, 26-godišnjom Najanom, inače hostesom.

"Dijego je počeo da mi se nabacuje kada je moja sestra otišla na odmor na mesec dana u Brazil. Prvi put mi se nabacivao u jednom brazilskom restoranu u Madridu. Plesali smo i onda je počeo da mi deli komplimente i da mi govori koliko sam seksi. A onda mi je šapnuo na uvo:”Toliko si lepa i želim te u svom krevetu. ‘Ajmo odavde, idemo kod mene”. Jako sam se uvredila", rekla je Najana.

Mišel Zuane,  Foto: Tviter
Mišel Zuane, Foto: Tviter

Ona je potom nazvala svoju stariju sestru i ispričala joj situaciju, a kada se Mišel požalila svojoj najboljoj drugarici iz detinjstva, ona joj je rekla da je bivši napadač Atletika i nju muvao, na isti način!

Potom je 38-godišnja Mišel iskoristila priliku da kaže i nešto o Koštinom umeću u krevetu i karakteru.

"Kada bi Atletiko pobedio, on bio bio sjajan, ali u slučaju poraza bi bio prilično hladan. Bilo je dana kada se recimo u restoranu ponašao jako bezobrazno i nasrtao bi na konobare u restoranu", rekla je Mišel.

Košta je sada oženjen i ima ćerku, a ako su navodi bivše devojke i njene sestre tačni, mediji u Velikoj Britaniji moći da zbijaju šale da je u Čelsi došao adekvatni zamenik kapitena Džona Terija. Kapiten Čelsija je bio 201. godine u centru pažnje nakon navoda da je imao vanbračnu vezu sa devojkom saigrača Vejna Bridža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track