(VIDEO) OPET NAS ISMEVAJU I PRIZNAJU KRIVICU: Albanci napravili reklamu sa dronom

Naslađuju se

(VIDEO) OPET NAS ISMEVAJU I PRIZNAJU KRIVICU: Albanci napravili reklamu sa dronom

Fudbal -
Na reklami za keks postavljenoj na internetu jasno se vidi kako albanski navijač uživa jedući ga dok upravlja dronom, očigledno aludirajući na to da su Albanci lansirali letelicu, koja je u 41. minutu izazvala prekid meča

Provokacije ne prestaju. Navijači fudbalske reprezentacije Albanije i dalje se naslađuju prekidom kvalifikacionog meča za EURO 2016. godine između Srbije i Albanije na stadionu Partizana u Beogradu.

Na reklami za keks postavljenoj na internetu jasno se vidi kako albanski navijač uživa jedući ga dok upravlja dronom, očigledno aludirajući na to da su Albanci lansirali letelicu, koja je u 41. minutu izazvala prekid meča.

Prevod teksta reklame glasi: Oho, ho što je lepo dole na terenu. Ono što je tvoje, tvoje je"...

Disciplinska komisija Uefe registrovala je prekinutu utakmicu između Srbije i Albanije službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Naredne dve utakmice u kvalifikacijama kao domaćin, tim selektora Dika Advokata igraće bez prisustva publike, a i FSS i Fudbalski savez Albanije plaćaju po 100.000 evra novčane kazne.

http://www.youtube.com/watch?v=NCzKvr3pmNQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track