(VIDEO) POTVRĐENO: Vanja Milinković - Savić u Mančester junajtedu

Odlazi iz Vojvodine

(VIDEO) POTVRĐENO: Vanja Milinković - Savić u Mančester junajtedu

Fudbal -
Talentovani čuvar mreže će put Ostrva tek narednog juna, prema ranijem dogovoru Mančestera i Vojvodine, a novosadskom klubu će na ime obeštećenja pripasti 1,85 miliona evra

Mladi golman Vojvodine Vanja Milinković-Savić karijeru će nastaviti u Mančester junajtedu, i to je i zvanično potvrđeno.

On je posle podužih pregovora i definitivno stavio potpis na petogodišnji ugovor.

Talentovani čuvar mreže će put Ostrva tek narednog juna, prema ranijem dogovoru Mančestera i Vojvodine, a novosadskom klubu će na ime obeštećenja pripasti 1,85 miliona evra.

"Sve se malo razvuklo zbog određenih stavki u ugovoru, koji je sada utanačen na obostrano zadovoljstvo. Mančester je insistirao da kupi Vanju, jer prema njihovim procenama poseduje ekstra potencijal da ubrzo bude na glavnoj sceni. To je veliki izazov za njega, ali je jasno da u narednom periodu mora da nastavi da se razvija i radi još žešće", istakao je menadžer Milinković-Savića Zoran Stojadinović.

Mladog reprezentativca Srbije narednih godinu dana će plaćati novi klub, što će svakako doprineti poboljšanju finansijske situacije u novosadskom superligašu.

Vanja Milinković-Savić (17 godina, 202 cm) nastupao je za mladu selekciju Srbije do 19 godina.

Kurir sport / Sport

http://www.youtube.com/watch?v=14cuJRYvUkY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track