(VIDEO) SAVIĆEVIĆ: Lepo je opet držati pehar Lige šampiona
Foto: Tanjug

Naviru mu emocije

(VIDEO) SAVIĆEVIĆ: Lepo je opet držati pehar Lige šampiona

Fudbal -
Osvajanje ovog originalnog pehara označava vrhunac karijere svakog fudbalera, poručio je popularni Genije
1 / 3 Foto: Tanjug

Nekadašnji fubaler Crvene zvezde Dejan Savićević rekao je u Novom Sadu da mu je izuzetna čast da ponovo podigne osvajača Lige šampiona.

"Posebno mi je drago što nakon 20 godina imam priliku da držim ovaj veličanstveni trofej", rekao je Savićević na Trgu slobode u Novom Sadu, gde je pehar na proputovanju kroz Srbiju.

Savićević je dodao da mu je veliko zadovoljstvo i da otvori "Mini super ligu", takmičenje za najmlađe fudbalere, uz želju da će neki od njih jednog dana biti "na krovu Evrope". Dejan Savićević je zvanični "ambasador" Unikredit banke koja organizuje "Turu trofeja" Lige šampiona.

"Osvajanje ovog originalnog pehara označava vrhunac karijere svakog fudbalera", poručio je Savićević koji je, kao prvotimac Crvene zvezde 1991. u Bariju osvojio tadašnji Kup šampiona, a tri godine kasnije isto je uradio i sa Milanom.

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke Srbija Klaudio Čezare. Ljubitelji fudbala mogu da se u Novom Sadu fotografiš sa peharom večeras do 20 sati.

Na Trgu slobode je u saradnji sa kompanijama Adidas i Nisan, organizovana je "Mini super liga", takmičenje za najmlađe fudbalere.

http://www.youtube.com/watch?v=0GPlox5Ko_s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track