(VIDEO) SLOMIO NOS TIJAGU MOTI: Brandao suspendovan na pola godine
Foto: Printskrin

Još je i dobro prošao

(VIDEO) SLOMIO NOS TIJAGU MOTI: Brandao suspendovan na pola godine

Fudbal -
Brandao je sačekao u tunelu fudbalera PSŽ-a, a onda je došlo do tuče u kome je Moti slomljen nos. Veći incident sprečilo je obezbeđenje i igrači dva kluba

PARIZ - Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Francuske (FFF) suspendovala je na šest meseci igrača Bastije Brandaa, koji je slomio nos igraču Pari Sen Žermena Tijagu Moti.Incident se dogodio 16. avgusta posle meča između Bastije i PSŽ-a. Brandao je sačekao u tunelu fudbalera PSŽ-a, a onda je došlo do tuče u kome je Moti slomljen nos. Veći incident sprečilo je obezbeđenje i igrači dva kluba.Čelnici PSŽ-a su tražili da Brandao bude doživotno suspendovan, ali je Disciplinska komisija odlučila da fudbaler Bastije bude manje kažnjen i da ima pravo igranja od 21. februara naredne godine.

Brandao je već bio privremeno suspendovan 21. avgusta, pet dana posle incidenta. Tridesetčetvorogodišnji Brazilac je i krivično optužen, zbog čega mu preti zatvorska kazna. On će se pojaviti pred sudom 3. novembra, gde će odgovarati za napad sa predumišljajem.

http://www.youtube.com/watch?v=h0KcQniWNn4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track