(VIDEO) SNIMAK KOJI POBIJA LAŽI ALBANACA: Pogledajte kako je Kolarov štitio gostujuće fudbalere
Foto: Printskrin

Srpski reprezentativac heroj u očima stranaca

(VIDEO) SNIMAK KOJI POBIJA LAŽI ALBANACA: Pogledajte kako je Kolarov štitio gostujuće fudbalere

Fudbal -
Zbog ovog poteza Kolarov danima unazad dobija velike pohvale od strane evropskih medija, ali je pre svega dokaz kakvim lažima se služi FS Albanije u pokušaju da opravda namerno izazivanje prekida utakmice

Fudbalski savez Albanije optužio je reprezentativce Srbije da nisu štitili njihove igrače tokom haosa koji su organizovanom akcijom izazvali upravo njihov navijači.

U saopštenju objavljenom na sajtu FS Albanije između ostalog piše:

"Srpska strana čini se nesposobnom da osudi nasilje, ekstremizam i rasizam koji je prikazan u Beogradu, već su prezauzeti političkim izjavama koje ne služe drugoj svrsi do da opravdaju sramne akte rasizma i nasilja, kao i nesportsko ponašanje njihovih igrača, navijača i obezbeđenja".

Međutim, tvrdnje albanske strane demantuje video snimak na kome se vidi kako Aleksandar Kolarov telom štiti fudbalere gostujućeg tima. Srpski reprezentativac je zagrlio više nego nervoznog Talanta Džaku, koji se istakao i po izjavi da treba pokrenuti rat protiv Srbije, i telom se isprečio između navijača i fudbalera.

Zbog ovog poteza Kolarov danima unazad dobija velike pohvale od strane evropskih medija, ali je pre svega dokaz kakvim lažima se služi FS Albanije u pokušaju da opravda namerno izazivanje prekida utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=cnJB7cneyHg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track