(VIDEO) VELŠANI ŠOKIRALI OLD TRAFORD: Van Gal debitovao porazom na klupi Mančester junajteda
Foto: Reuters

Holanđanin kao Mojes

(VIDEO) VELŠANI ŠOKIRALI OLD TRAFORD: Van Gal debitovao porazom na klupi Mančester junajteda

Fudbal -
Svonsi je do sva tri boda stigao golom povratnika iz Totenhema Islanđanina Gilfija Sigurdsona i produžio agoniju Junajteda, koja traje još od prošle sezone

Kakav početak Premijer lige! Već u prvom meču desila se senzacija pošto je Svonsi kao gost savladao Mančester junajted rezultatom 2:1 (1:0). Velšani su time upropastili debi novog trenera "Đavola" Luja van Gala i odneli sva tri boda.

Junajted, a novim menadžerom Lujom Van Galom, od početka meča imao je inicijativu, ali je Korejanac Ki posle jednog kontranapada doveo Velšane u vođstvo.

U drugom delu utakmice Runi je lepim pogotkom izjednačio, imao je posle toga šansu da preokrene rezultat, ali je pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Svonsi je do sva tri boda stigao golom povratnika iz Totenhema Islanđanina Gilfija Sigurdsona i produžio agoniju Junajteda, koja traje još od prošle sezone kada je legendarnog Ser Aleksa Fergusona na klupi nasledio Dejvid Mojes.Rezultati 1. kola Premijer lige:Mančester Junajted - Svonsi 1:2 (Runi 53. - Ki 28, Sigurdson 72)Od 16 sati:Lester - EvertonKvins Park Rendžers - HalStouk - Aston VilaVest Bromvič Albion - SanderlendVest Hem - TotenhemOd 18.30 sastaju se:Arsenal - Kristal PalasSutra su na programu utakmice Liverpul - Sautempton (14.30) i Njukasl - Mančester Siti (17), dok u ponedeljak od 21 sat igraju Barnli - Čelsi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track