Zoran Tošić: Poraz u Rimu je košmar!
Foto: Kurir Štampano

CSKA ponižen od Rome u Lš sa 5:1

Zoran Tošić: Poraz u Rimu je košmar!

Fudbal -
Bambi dobio jak udarac u glavu, zbog kojeg je zamenjen, ali više ga boli katastrofa Moskovljana na Olimpiku

Ruski šampion CSKA doživeo je istinsko poniženje na gostovanju ekipi Rome u Rimu, u okviru 1. kola Lige šampiona, budući da su već posle 50 minuta gubili sa 0:5, da bi na kraju ipak uspeli da postignu počasni pogodak.Srpski reprezentativac Zoran Tošić zamenjen je nedugo posle poslednjeg gola domaćina, a meč u glavnom gradu Italije okarakterisao je kao košmaran. Popularni Bambi igru je napustio zbog jakog udarca u glavu, ali nakon susreta glava ga nije toliko bolela zbog tog detalja, koliko zbog šamara u vidu ponižavajućeg rezultata.

- Boravak u Rimu bio je košmar. Znali smo da je Roma veoma kvalitetan tim i da nam neće biti nimalo lako da igramo protiv njih, ali onakav početak meča je bio užasan. Kad nakon 20 minuta gubite sa 0:3, a nakon manje od sat vremena sa 0:5 gotovo je nemoguće da se vratite u igru i pokažete da niste toliko loši - rekao je Tošić.Popularni Bambi je naglasio da niko u Moskvi nije očekivao ovakav početak takmičenja u najjačem evropskom takmičenju. Takođe, priznao je da će biti problema da se tim oporavi od ovog šoka, ali je istakao da CSKA ne odustaje od svojih visokih ciljeva.- Nije lako zaboraviti ovaj duel, ali pred nama je još mnogo novih mečeva i moramo da se okrenemo njima jer je to jedino što možemo da uradimo u ovom trenutku. Naravno, neophodno je izvući pouke i ovakve stvari više ne smeju da nam se ponavljaju - rekao je Tošić.

Hart u čuduŠTA,ROMA POBEDILA SA 5:1?!Golman Mančester sitija Džo Harta u Minhenu pokazao je veliku dozu nesigurnosti i pravo je čudo što njegov tim nije doživeo ubedljiviji poraz, a posle meča na njega je najveći utisak ostavio rezultat duela Rome i CSKA.- Šta, Roma pobedila sa 5:1? Vauuuu! - rekao je Harts, očigledno veoma iznenađen rezultatom iz Rima.

HuliganiDIVLJALI NAVIJAČIMeč na Olimpiku obeležila je i tuča navijača moskovskog tima i obezbeđenja stadiona, zbog čega je utakmica nakratko bila prekinuta. Mnogo je verzija kako je došlo do nemilih scena, a najverovatnije su domaći navijači bakljama gađali goste iz Moskve, posle čega su Rusi odlučili da zapale nekoliko stolica, uđu u sukob s policijom i obračunaju se s Rominim fanovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track