Zoran Tošić ruši Siti!
Foto: Reuter

Bambi u Moskvi čeka Kolarova

Zoran Tošić ruši Siti!

Fudbal -
Nema više popravnog: Ukoliko jedan od najskupljih timova Evrope Mančester siti izgubi večeras od CSKA (18.00), ostaće bez mogućnosti da se plasira u sledeću rundu Lige šampiona

Mančester siti nalazi se na velikom iskušenju uoči večerašnjeg (18.00) gostovanja CSKA u Moskvi.U slučaju poraza prvak Engleske verovatno će završiti takmičenje već u grupnoj fazi Lige šampiona, a posao „građanima“ dodatno će otežati reprezentativac Srbije Zoran Tošić, koji najavljuje trijumf ruske ekipe!Odlučujuća utakmicaZbog rasističkih ispada navijača UEFA je kaznila CSKA, koji će dočekati „građane“ pred praznim tribinama. Zoran Tošić želi da zagorča život svom saigraču iz reprezentacije Srbije Aleksandru Kolarovu:- Nismo dobili dodatne bodove zbog trijumfa od 6:0 nad Kubanom, ali to nam je trebalo pred duel s Mančester sitijem. Ovaj meč mogao bi da bude odlučujući za obe ekipe i verujem da možemo da pobedimo šampiona Engleske. Neće biti lako, ali ako ponovimo igru iz duela s Bajernom, Siti se neće naigrati na Himki areni.Menadžer Sitija Manuel Pelegrini nije oduševljen formom svojih izabranika uprkos subotnjoj pobedi nad Totenhemom rezultatom 4:1.- Pravimo mnogo grešaka, posebno u odbrani, a prazne tribine sigurno nam neće pomoći. Ne verujem da postoji fudbaler koji voli da igra na praznom stadionu. Svestan sam da smo u veoma nezgodnoj situaciji i da moramo da pobedimo u ovom meču. Zato je svaka naredna utakmica u Ligi šampiona jednaka finalu.Prazne tribineIako će tribine biti prazne, to nikako ne znači da navijači neće gledati meč u Moskvi. Naime, sa terase nekoliko zgrada u neposrednoj blizini Himki arene pruža se odličan pogled na teren, pa su engleski fanovi masovno počeli da iznajmljuju takve stanove. Ovu praksu započele su pristalice Bajerna, koje su meč prošlog kola protiv CSKA gledale sa terasa oko stadiona, a dovitljivi Rusi stanove su iznajmljivali za 300 evra za noć.

UEFAMAŽIĆ SUDI U ATINISrpski sudija Milorad Mažić biće glavni arbitar meča Olimpijakos - Juventus. Mažiću će na stadionu Karaiskaki u Atini pomoćnici biti Ristić i Đurđević, a okršaj između grčkog i italijanskog šampiona biće u sredu od 20.45 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track