ŽREB POMILOVAO URUGVAJCA: Suarez ne propušta derbi sa Realom
Foto: Facebook

Primera

ŽREB POMILOVAO URUGVAJCA: Suarez ne propušta derbi sa Realom

Fudbal -
Prvi "El Klasiko" između Reala i Barselone odigraće se 26. oktobra u Madridu, dok je meč u drugom delu sezone na programu 22. marta 2015. godine na Kamp Nou

Fudbaleri madirdskog Atletika u odbranu titule u Primeri krenuće 24. avgusta u gostima protiv Rajo Valjekana, gradski rival Real će dočekati Kordobu, dok će Barselona igrati na Nou Kampu protiv Elčea.

U ostalim utakmicama prvog kola sastaju se: Sevilja - Valensija, Almerija - Espanjol, Selta - Granada, Eibar - Real Sosijedad, Granada - Deportivo, Levante - Viljareal i Malaga - Atletik Bilbao.

Prvi "El Klasiko" između Reala i Barselone odigraće se 26. oktobra u Madridu, dok je meč u drugom delu sezone na programu 22. marta 2015. godine na Kamp Nou.

Najveće pojačanje Barselone Urugvajac Luis Suarez mogao bi da debituje za Katalonce upravo na Santjago Bernabeu, s obzirom na to da mu dan ranije ističe četveromesečna suspenzija FIFA zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na utakmici protiv Italije na Mundijalu u Brazilu. Naravno, pod uslovom da mu ta kazna ostane na snazi, pošto se pojavila mogućnost da mu Sud za sportsku arbitražu u Lozani ograniči suspenziju samo na reprezentativne mečeve, što bi značilo da bi igrao za Barselonu od starta sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track