Zvezdan Terzić: Jović nije na prodaju!
Foto: Sasa Pavlic

Zvezdin biser je neprocenjiv

Zvezdan Terzić: Jović nije na prodaju!

Fudbal -
Luka ostaje naš igrač do kraja sezone, nema tih para za koje bismo ga prodali, ističe generalni sekretar kluba

Jović Luka Zvezdina je slatka muka! Zvezdaši, odahnite! Još sigurno godinu dana ćete gledati supertalentovanog napadača u dresu voljenog kluba.U razgovoru za Kurir Zvezdan Terzić, generalni sekretar crveno-belih, odbacio je mogućnost da Jović bude prodat u ovoj sezoni. Na pitanje za koju sumu bi pristao da proda Luku Jovića, Terzić je odgovorio:- Ne, ne. Luka Jović nije na prodaju do jula sledeće godine. Samim tim, nema tih para za koje bismo sad pristali na transfer - decidno je odgovorio Terzić.TraženŠpanski mediji, međutim, pišu da je Atletiko spreman da dublje zavuče ruku u džep (prvobitna ponuda je dva i po miliona evra).- Razumem sve, ali ponavljam vam, Jović će sigurno do kraja sezone nositi dres Crvene zvezde. To je naša odluka jer se rukovodimo dugoročnim interesima kluba i igrača, a oni su da on ne menja sredinu do kraja sezone.

Terzić: Zanimaju me samo interesi Zvezde
Terzić: Zanimaju me samo interesi Zvezde

Sve više ponudaS druge strane, Francuzi ga uveliko dovode u PSŽ.- Nisu jedini. Zvali su iz najjačih evropskih klubova, ali svi su dobili isti odgovor.Interesovalo nas je da li možda dolazi u obzir opcija da Zvezda proda Jovića, a on ostane u klubu kao pozajmljen igrač.- Ne. Situacija je jasna, Jović je naš fudbaler, tako će i ostati, neće biti nikakvih promena.Postoji opravdana bojazan kod svih navijača Crvene zvezde da zbog svih ovih priča „mali“ ne poleti.- Razgovarao sam s Lukom. Ovo će biti pravi test za njega da vidimo od kog materijala je kovan. Siguran sam da stvari gleda pravim očima i da tu neće biti nikakvih problema - stav je Zvezdana Terzića.Jučerašnji dan na Marakani bio je mirniji nego što se očekivalo budući da kapiten Nenad Milijaš još nije prelomio hoće li otići u redove turskog drugoligaša Manise.

Selektor na MarakaniADVOKAT DOŠAO ZBOG LAZOVIĆAUtakmicu Zvezda-Jagodina gledao je selektor Srbije Dik Advokat. - Selektor je došao kako bi se na licu mesta uverio u kvalitet Darka Lazovića. On mu je bio centar pažnje - otkriva Terzić.Možda još neko ime...- U pravom planu mu je bio Lazović, ali pratio je i Rajkovića i Jovića, koje poznaje preko omladinske reprezentacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track