(FOTO) DIRLJIVO: Pogledajte pismo koje je mlada košarkašica napisala Bogdanu Bogdanoviću

Srela idola

(FOTO) DIRLJIVO: Pogledajte pismo koje je mlada košarkašica napisala Bogdanu Bogdanoviću

Košarka -
Nađa Vidaković, inače članica subotičkog Spartaka, napisla je reprezentativcu Srbije, koliko ga cveni kao igrača i zašto navija za Partizan

Mlada košarkašica subotičkog Spartaka Nađa Vidaković, napisala je veoma emotivno pismo reprezentativcu Srbije Bogdanu Bogdanoviću i uručila mu ga prilikom susreta na Kopaoniku gde je ona učesnik kampa, a reprezentacija se priprema za Svetski kup u Španiji.

"Sve se desilo slučajno. Rekli su nam da Bogdan dolazi, a ja sam smislila kako da mu pokažem koliko ga volim i cenim ono što radi na terenu. Kada je pročitao to što sam napisala, smejao se i slikao tekst, koje je potom objavio", kaže Nađa, koja je proglašena za najbolju igračicu Vojvodine u svom uzrastu, a trenira u juniorskom timu Spartaka pod patronatom Bratislava Mitrovića.

Ona je u pismu navela kako voli da gleda majstorije novog košarkaša Fenerbahčea, da je to motiviše da dalje trenira i da kada god Bogdan postigne poen oseća ponos.

"Žao mi je šro niste u evroligaškoj grupi sa Zvezdom, pa neću moći da odem u Arenu u tvom dresu. Ali biće još prilike da te gledam uživo, nadam se", napisala je Nađa, koja je veliki navijač Partizana.

Nađa ima 16 godinqa i nada se da će naredne sezone zaigrati u seniorskom timu Spartaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track