(FOTO) DOČEKAN KAO BOG: Niški mališani iznenadili Stefana Jovića

Fešta

(FOTO) DOČEKAN KAO BOG: Niški mališani iznenadili Stefana Jovića

Košarka -
Košarkaši reprezentativac Srbije posetio sonovnu u rodnom gradu, bacao bacanja i satima pričao sa mališanima, koji su ga gotovo rasplakali
1 / 5

Košarkaški reprezentativac Srbije i osvajač srebrne medalje na Svetskom Kupu u Španiji Stefan Jović izazvao je pravu euforiju, kada se spontano i bez najave pojavio u dvorištu Osnovne škole Duško Radović, u rodnom Nišu u kojoj je osvojio jednu od prvih medalja.

Doskorašnji košarkaš Radničkog, koji je blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, pojavio se u školi, razgovarao sa nastavnicima, čak sa njima igrao i šah, potom obišao nekoliko učionica i fiskulturnu salu u kojoj se u Nišu najčešće igra košarka.

U sali i dvorištu škole prepunom dece iz Stefan je pozdravio prisutne iviše od dva sata potpisivao autograme, fotografisao se sa mališanima, svestan da zbog uspeha reprezentacije u Španiji veliki broj njih želi da se bavi košarkom.

"Drago mi je da sam sa vama i da mogu da vam zahvalim što ste nas podržavali. To nam kao i ovo što sada doživljavamo znači mnogo i želim da vam kažem da ne zapostavljajući školu treba da se bavite sportom. Tako ćete steći mnogo drugara za ceo život i naučiti da se do pobede dolazi i tako što se poneki meč izgubi", rekao je Jović.

On se tada dohvatio lopte i izazvao najhrabrije da sa njim šutiraju slobodna bacanja. Kada se u gradu na Nišavi čulo za hepening u skoli "Duško Radović", sličan poziv Jović je dobio od učenika ETŠ "Nikola Tesla" u koju ga je lično pozvao nekadašnji razredni starešina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track