(FOTO) EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako su se košarkaši posle dočeka na balkonu veselili na splavu!
Foto: Kurir

Žurka za kraj

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako su se košarkaši posle dočeka na balkonu veselili na splavu!

Košarka -
Ako je suditi po fotografijama, najveseliji su bili Miloš Teodosić i Nenad Krstić
1 / 2 Foto: Kurir

Posle mnogo borbe, peripetija sa povratkom sa Svetskog kupa u Španiji i veličanstvenog dočeka sa više od 20.000 navijača, članovi košarkaške reprezentacije Srbije su zatvorenom žurkom na Gradskom splavu "Lasta" proslavili osvajanje srebrne medalje na Mundobasketu.

Iako umorni izbarnaici selektora Aleksandra Đorđevića su se dobro zabavljali, a ako je suditi po fotografijama, najveseliji su bili Miloš Teodosić, koji je konstantno bio okružen grupom navijača i odlazeći kapiten nacionalnog tima Nenad Krstić, koji je uz osmeh držao sve pod kontrolom.

Dok su doskorašnji saigrači u moskovskom CSKA i kumovi Teodosić i Krstić odskakali raspoloženjem, Miroslav Raduljica je bradi po kojoj ga svi prepoznaju, dodao i stajling, potvrdivši da je ipak drugačiji od Amerikanca Džejmsa Hardena.

Ljudima na spalvu pažnju je privukao i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, Dejan Bodiroga, koji je vreme proveo u ćaskanjuu sa prijateljima, verovatno objašnjavajući ono što je rekao i medijima, da je njegova karijera završena, da mu prijaju ovacije navijača, ali da pažnja treba da ide ka selektoru Đorđeviću i timu, koji je u Španiji poneo naziv vicešampiona sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track