(FOTO) HAJDE DA VERUJEMO: Romkinja prorekla Krstiću lepe dane
Foto: Fonet

Slučajnost ili ne?

(FOTO) HAJDE DA VERUJEMO: Romkinja prorekla Krstiću lepe dane

Košarka -
Kapiten srpske reprezentacije, par dana nakon Saletovog okupljanja tima, naišao je na dobar znak

Srbiji za sada odlično ide na Mundobasketu, jer je nakon "mršave" prve faze, usledila prava eksplozija pa su Grčka i Brazil ubedljivo savladani, pa nam sada predstoji polufinale sa takođe jakom Francuskom.

Juče smo pisali o ritualu koji sprovodi Miroslav Muta Nikolić, a koji bi mogao da nam donese sreću i neku lepu medalju na ovom šampionatu, a sada smo naišli na još jedno "predskazanje".

Naime, pripreme naših reprezentativaca počele su 9. jula ove godine, a nekoliko dana kasnije, naš kapiten Nenad Krstić, postavio je zanimljivu fotografiju na svom Tviter nalogu uz misteriozan komentar.

Na fotografiji je Krstićev prijatelj, sa pripadnicom romske nacionalne manjine koja mu očigledno proriče budućnost gledajući mu u dlan, a popularni Krle je uz to napisao:

"Ako bude sve pogodila šta je rekla, ima da slavimo opet :)))"

Da li je Krstić mislio na okupljenu reprezentaciju čiji je kapiten te aludirao na slavnu prošlost naše košarke, ili je mislio na nešto drugo, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, ali hajde da verujemo da je to još jedan dobar znak za naš tim, pred završnicu Mundobasketa.

Evo tog tvita:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track