MIŠA TUMBAS PRE VUJOŠEVIĆA OZNAČIO START: Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Gotovo je sa odmorom

MIŠA TUMBAS PRE VUJOŠEVIĆA OZNAČIO START: Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Košarka -
Na treningu bio i Luka Bogdanović, kako je novinarima rečeno, tu u svojstvu "gosta". Tu su još petorica mladih košarkaša, među kojima su: Milija Miković, Nikola Vujović (obojica su na probi) i Janis Kuzeloglu

Košarkaši Partizana su istrčali na parket dvorane "Pionir", čime su zvanično počele pripreme za nastupajuću sezonu.

Pre početka treninga, igrače je pozdravila navijačka legenda Miša Tumbas i to pre obraćanja Duška Vujoševića!

Ono što je poznato jeste da je kapiten Dragan Milosavljević produžio ugovor, a onih koji su imali značajnu minutažu tu su i Milenko Tepić, kao i centri Đorđe Gagić i Nikola Milutinov. Od onih koji su igrali prošle sezone, ostali su Nemanja Bezbradica, Mihajlo Andrić, Petar Aranitović, Đoko Šalić i Francuz Boris Dalo.

Zanimljivo je da je na treningu bio i Luka Bogdanović, kako je novinarima rečeno, tu u svojstvu "gosta". Tu su još petorica mladih košarkaša, među kojima su: Milija Miković, Nikola Vujović (obojica su na probi) i Janis Kuzeloglu. Da li će Saša Pavlović, kome je istekao ugovor, i naredne sezone biti crno-beli još nije izvesno. Na prvom okupljanju ili "prozivci" bio je i, za sada jedini, novajlija Andreja Milutinović.

Partizan će se prvih dana pripremati u Beogradu, da bi od od 4. septembra, u Pioniru, krenula serija pripremnih mečeva, najpre protiv makedonskog Kožuva, dok dva dana kasnije gostuje ruski Jenisej.Sredinom meseca crno-bele očekuje memorijalni turnir "Mirza Delibašić" u Sarajevu, na kome će pored organizatora, ekipe Bosne, učestvovati šampion ABA lige Cibona i Turk Telekom.

Kao što je poznato, Partizan će od 19. do 21. septembra biti naprestižnom turniru koji priređuje Toni Parker, plejmejker NBA šampiona San Antonio Sparsa, ali i predsednik francuskog prvoligaša Asvela. Osim Asvela i Partizana, pozvani su Barselona i Strazbur, a na kraju će biti odigrana Osim Asvela i Partizana, pozvani su Barselona i Strazbur, a na kraju će biti odigrana gala utakmica selekcije NBA zvezda po Parkerovom izboru i jednog od vodećih evropskih timova.

Kurir sport /Mondo sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track