MURIĆ STIGAO U SRBIJU: Voleo bih da ponosno nosim osmicu Partizana
Foto: Kkpartizan.rs

Slovenac novo pojačanje crno-belih

MURIĆ STIGAO U SRBIJU: Voleo bih da ponosno nosim osmicu Partizana

Košarka -
Slovenački reprezentativac je po povratku sa Svetskog prvenstva u Španiji i nekoliko dana odmora stigao u Beograd, a mladom timu Partizana pridružiće se u utorak

BEOGRAD - Novi košarkaš Partizana Edo Murić rekao je da su crno-beli bili njegova velika želja tokom prelaznog roka i da jedva čeka da obuče dres novog kluba.

"Partizan je oduvek bio moja želja. Kao mlad sam pratio crno-bele, moja generacija je odrasla uz najveće uspehe kluba iz Humske, svake godine osvajali su Jadransku ligu, plasirali se na fajnal-for Evrolige. Obaveze mi nisu dozvoljavale da dođem i u sjajnoj atmosferi gledam neku utakmicu Partizana. Sada mi se želja ispunila, jedva čekam da obučem crno-beli dres i počnem da igram", rekao je Murić.

Slovenački reprezentativac je po povratku sa Svetskog prvenstva u Španiji i nekoliko dana odmora stigao u Beograd, a mladom timu Partizana pridružiće se u utorak.

"Ovo je moj prvi izlazak iz Slovenije u profesionalnoj karijeri, sigurno će prva sezona biti najteža, ali došao sam baš u Partizan, gde se najbolje radi. Imamo dosta mladih igrača, svi smo željni dokazivanja i utakmica i mislim da ćemo radom postići sve. Onaj ko vredno radi dobije na kraju ono što želi", rekao je novi igrač crno-belih.

On je izrazio želju da nosi broj osam, koji je prošle sezone nosio Saša Pavlović.

"Čitavu karijeru nosio sam broj osam. Primetio sam da su navijači zbog Pavlovića hteli da ostane slobodan. Ako se Saša vrati, ja ću mu ustupiti broj, jer je on legenda kluba. Ako ne bude tako, onda bih voleo da je ponosno nosim", poručio je Murić.

Murić je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a pre njega klub su pojačali Andreja Milutinović i Janis Kuzeloglu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track