NEDOVIĆ: Ako ne bude operacije na Mundobasket idem da navijam za Srbiju

NEDOVIĆ: Ako ne bude operacije na Mundobasket idem da navijam za Srbiju

Košarka -
Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari, rekao je košarkaš Golden Stejta

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je da je razočaran što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Nedović je povredio stopalo na meču sa Bosnom i Hercegovinom, a novim pregledima utvrđeno je da postoji prelom pete metatarzalne kosti.

Mladi plejmejker će u subotu otputovati u Sjedinjene Države, gde će se sa lekarskim timom Golden Stejt Voriorsa konsultovati oko svog daljeg oporavka.

“Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari”, rekao je Nedović.

Srpski košarkaš je istakao da ukoliko ne bude morao na operaciju planira da bodri našu reprezentaciju u Španiji.

“Ako ne bude potrebe za hirurškom intervencijom, vratiću se u Beograd na fizikalnu terapiju, pa planiram i da u Španiji bodrim našu reprezentaciju”, istakao je Nedović.

Svetsko prvenstvo u Španiji igra se od 31. avgusta do 14. septembra, a naša reprezentacija će se naći u grupi A sa Španijom, Iranom, Francuskom, Egiptom i Brazilom.

Kurir sport / Sortski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track