Ostajemo li bez jednog kluba: Nedelja odluke za Radnički Kragujevac
Foto: Fonet

Dan D

Ostajemo li bez jednog kluba: Nedelja odluke za Radnički Kragujevac

Košarka -

Predsednik Ivan Grujin najavio važne sastanke, koji će rešiti pitanje opstanka

Predsednik Radničkog iz Kragujevca Ivan Grujin izjavio je za Kurir da će sledeća nedelja biti sudbonosna za njegov klub. Spekulacije o gašenju srpskog člana ABA lige nisu prestale da se raspredaju po kuloarima otkako se spustila zavesa na dešavanja u domaćem prvenstvu, ali Grujin ističe da nisu izgubljene sve šanse da se sačuva klub. - Kao i sve u Srbiji, i priča o našem opstanku na košarkaškoj mapi ide teško. Neću ništa novo reći ako naglasim da smo u nezavidnom položaju, da traje neizvesnost, ali još smo živi, nismo ugašeni. Od sutra pa do kraja nedelje, kad se budem vratio iz inostranstva, počeću da rešavam pitanje našeg opstanka. Sledeća sedmica doneće odluku o tome da li ćemo prevazići krizu ili će nas ona ugasiti - rekao je Grujin za Kurir.

Biti ili ne biti... Ivan Grujin
Biti ili ne biti... Ivan Grujin

Neizvesnost, pored navijača, najviše pogađa igrače. Reprezentativac Nikola Kalinić novo je krilo ekipe Crvene zvezde, dok će se narednih dana saznati nova destinacija Stefana Birčevića. Najbliži krilnom centru nacionalnog tima je španski Estudijantes, iako se dugo pričalo da će talentovani košarkaš nastaviti karijeru u Partizanu. - O igračima, starim i budućim, izlišno je da pričam u ovom trenutku. Taj posao bih prepustio našem treneru Miroslavu Nikoliću, na kojeg računamo i za sledeću sezonu - zaključio je Grujin. (D. P.)

Foto: Fonet

Foto: Beta

Muta Nikolić ZNAM DA SE NISMO UGASILI Asistent selektora reprezentacije Srbije Miroslav Nikolić ne veruje da se Radnički približio tački kad je gašenje izvesno. - Pravo da vam kažem, trenutno sam preokupiran obavezama s nacionalnim timom, pa i ne stižem da se interesujem za dešavanja u Kragujevcu. Nije baš najbolja situacija, ali mislim da se još nismo ugasili - rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track