OTIŠLA PO PROTEZU: Nataša Kovačević će ponovo igrati košarku

Nema odustajanja

OTIŠLA PO PROTEZU: Nataša Kovačević će ponovo igrati košarku

Košarka -
Srpska košarkašica se trenutno nalazi u Parizu gde se obavljaju pregledi koji bi trebalo da dovedu do pravljenja specijalčne sportske proteze, koja bi joj omogućila da se rekreativno bavi sporton koji najviše voli

Nekadašnja srpska košarkašica Nataša Kovačević, boravi u Parizu, gde je otišla na preglede posle kojih bi trebalo da dobije sportsku protezu, uz koju bi rekreativno mogla da se vrati košarci!

Na poziv Košarkaškog saveza Francuske Nataša borazi u Parizu, gde se obavljaju potrebni pregledi. Ona ističe da je košarkaška federacija te zemlje odmah posle nesreće želela da pomogne, da Nataša, koja se danas kreće sa protezom, ponovo može da potrči i bavi se sportom.

Nekadšnja košarkašica, inače je ambasador FIBA, kaže da će pored pregleda u Parizu, obavezno obići Diznilend i kupiti što više suvenira iz "grada svetlosti".

Devojka koja je posle povrede u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj ostala bez stopala, danas studira na dva fakulteta i vodi Fondaciju sa svojim imenom, kroz koju pokušava da pomogne sportistima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track