(VIDEO) PONOVO SA LOPTOM U RUKAMA: Nataša Kovačević probala specijalnu protezu

Dobar znak

(VIDEO) PONOVO SA LOPTOM U RUKAMA: Nataša Kovačević probala specijalnu protezu

Košarka -
Nekadašnja košarkašica na poziv Košarkaškog saveza Francuske boravi u Parizu, gde obavlja potrebne preglede, koji bi trebalo da joj omoguće da uz pomoć specijalnog pomagala rekreativno zaigra košarku
1 / 2

Nekadašnja srpska košarkašica Nataša Kovačević, boravi u Parizu, gde je otišla na preglede posle kojih bi trebalo da dobije sportsku protezu, uz koju bi rekreativno mogla da se vrati košarci!

Na poziv Košarkaškog saveza Francuske Nataša borazi u Parizu, gde se obavljaju potrebni pregledi, a danas je prvi put probala specijalnu sportsku protezu. "Ponovo na pravom terenu! Osećaj izvanredan! Hvala Francuskoj federaciji i naravno gospodinu Žan Pijer Siutatu", napisala je Nataša Kovačević na društvenim mrežama.

Nekadšnja košarkašica, inače je ambasador FIBA, je obišla i Diznilend.

Devojka koja je posle povrede u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj ostala bez stopala, danas studira na dva fakulteta i vodi Fondaciju sa svojim imenom, kroz koju pokušava da pomogne sportistima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Inače, ovog vikenda počinje prvenstvo Francuske, a košarkaška federacija te zemlje po tradiciji prvom kolu takmičenja pridaje veliki značaj, okuplja sve ženske ekipe na jednom mestu i pravi višednevnu medijsku promociju ženske košarke. Ove godine biće specijalni gost tog događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track