(VIDEO) SENZACIJA: Alba košem u poslednjoj sekundi dobila NBA šampiona!

NBA predsezona u Evropi

(VIDEO) SENZACIJA: Alba košem u poslednjoj sekundi dobila NBA šampiona!

Košarka -
Istorijsku pobedu ekipi našeg stručnjaka Saše Obradovića doneo je Džamal Meklin poenima u posledjoj sekundi utakmice

Vicešampion Nemačke berlinska Alba, priredila je senzaciju pobedivši u prijateljskoj utakmici na svom terenu, prvaka NBA lige San Antonio rezultatom 94:93 u dramatičnoj završnici.

Istorijsku pobedu ekipi našeg stručnjaka Saše Obradovića doneo je Džamal Meklin poenima u posledjoj sekundi utakmice. Zanimljivo je da su Sparsi pet sekundi pre kraja, uz vođstvo, imali i posed lopte, ali su ga izgubili, greškom Đinobilija. Usledila je brza kontra Albe koju je pogotkom floterom od tablu završio heroj nemačkog tima.

Usledila je erupcija oduševljena u kolosalnoj areni. Pobeđen je najbolji tim na svetu... Pobeda Albe dobija na značaju i time što su Teksašani igrali u najjačem sastavu, sa Parkerom, Dankanom, Lenardom, Dijaom i Grinom u prvoj petorci. Solidnu minutažu su imali i Đinobili, Belineli, Boner...

Francuski plejmejker bio je najefikasniji u poraženom timu sa 28 poena, dok su Lenard i Dankan postigli po 14. Kod Albe najviše poena postigao je junak mela Meklin, 18, dok su po 15 upisali bivši igrač Igokee Klif Hemonds i Renfro.

http://www.youtube.com/watch?v=Sv2_CcFUv4c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track