SRBIN IMA KVALITET VOĐE: Micić potpisao ugovor sa Bajernom
Foto: Printskrin

Vasa napustio Mega vizuru

SRBIN IMA KVALITET VOĐE: Micić potpisao ugovor sa Bajernom

Košarka -
Micić je na pripremama reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Španiji. Micića je ovog leta na draftu izabrala Filadelfija kao 52. pika

MINHEN - Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Nemačke, Bajernom iz Minhena. Taj 20-godišnji plejmejker je na pripremama reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Španiji. Micića je ovog leta na draftu izabrala Filadelfija kao 52. pika."Zadovoljan sam što ću napraviti novi korak u mojoj karijeri, a naročito što ću igrati u ovom klubu u narednim godinama. Evroliga je velika šansa za napredak, a trener Svetislav Pešić me dobro poznaje. On je jedan od najboljih trenera u Evropi, a kada je u pitanju rad sa mladima, možda i najbolji", rekao je Micić.

Dosadašnji košarkaš Mega Vizure prošao je danas lekarske preglede. Sportski direktor Bajerna Marko Pešić pozdravio je dolazak Micića.

"Vasilije jeste mlad, ali je jako košarkaški inteligentan, a ima i kvalitete vođe. On je igrač koji će se sve više napredovati kako vreme prolazi... Uvereni smo da će imati značajnu ulogu u budućnosti", rekao je Pešić.

http://www.youtube.com/watch?v=IT0YoYBwhhU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track