STEFAN JOVIĆ ZA KURIR SPORT: Nemam Tviter, ali sam Zvezdin

Dogovor nije postignut

STEFAN JOVIĆ ZA KURIR SPORT: Nemam Tviter, ali sam Zvezdin

Košarka -
Mladi reprezentativac potšisao trogodišnji ugovor

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Jović, demantovao je odo 14 časova u kratkoj izjavi za Kurir sport da ima nalog na Tviteru i da je već potpisao za Crvenu zvezdu, a potom je nešto kasnije posle višednevnih pregovbora dogovorio trogodišnju saradnju sa Beograđanima i već je na treningu tima trenera Dejana Radonjića.

U toku ranog popodneva mnogi mediji su objavili informaciju da je mladi srpski rerezentativac i osvajač srebrne medalje na Mundobasketu u Španiji na društvenoj mreži tviter objavio da je veliki navijač Crvene zvezde, a zatim u poruci menadžeru Aleksandru Raškoviću poručio da bi dogovor oko nastavka karijere trebalo da se ozvaniči do kraja dana.

Sa obzirom na to da je Jović pre nekoliko dana na Fejsbuku napisao da nema zvaničan Tviter nalog, Kurir sport je oko 14 sati pokušao da kod mladog Nišlije proveri istinitost ovih navoda.

"Nemam Tviter", napisao nam je Jović i u daljoj konverzaciji poručio da je sa beogradskim klubom dogovorio nastavak saradnje.

Pre nekoliko dana Stefanov agent je poručio da su za usluge doskorašnjeg organizatora igre Radničkog iz Kragujevca uz Crvenu zvezdu zainteresovana i dva kluba iz regiona, kao i neke ekipe iz najjačih liga na kontinentu. Sada je međutim jasno da će reprezentativni plej biti saigrač reprezentativnih kolega Nikole Kalinića i Luke Mitrovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track