VEĆ 16 DANA IZA REŠETAKA: Bivši košarkaški reprezentativac Koturović u pritvoru u Đevđeliji!
Foto: Kurir Arhiva

Uhapšen na graničnom prelazu Bogorodica

VEĆ 16 DANA IZA REŠETAKA: Bivši košarkaški reprezentativac Koturović u pritvoru u Đevđeliji!

Košarka -
Koturović je 13. septembra uhapšen na graničnom prelazu Bogorodica u Makedoniji. On se vraćao iz Bugarske, a u Makedoniju je ušao iz Grčke

BEOGRAD - Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Dejan Koturović 16 dana je u pritvoru u zatvoru u Đevđeliji u Makedoniji, pošto je uhapšen na graničnom prelazu "Bogorodica" zbog sumnje da je falsifikovao dokumenta. Po informacijama iz policije i suda, Koturović se 13. septembra, kada je uhapšen, vraćao iz Bugarske, a u Makedoniju je ušao preko Grčke. Tada je rutinskom kontrolom granične policije utvrđeno da broj šasije automobila "honda CRV" bugarske registracije, kojim je Koturović upravljao, nije orginalan, nego prepravljen.Mediji u Makedoniji navode da je nakon otvaranja istrage policija utvrdila da je automobil kojim je upravljao Koturović, ukraden i da je krađa prijavljena u Bugarskoj.

Foto: Kurir arhiva
Foto: Kurir arhiva

Osnovni sud u Đevđeliji je nakon hapšenja Koturoviću odredio pritvor u trajanju od osam dana, ali pošto je otvoren predmet, pritvor je produžen do početka suđenja.

Koturović (42) je u karijeri igrao za Spartak, Partizan, Rasing, Ulker, Albu, Virtus, Taukeramiku, kao i Boston i Feniks. On je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlato na EP 1995. i SP 2002.

http://www.youtube.com/watch?v=oWCLMuL9eG0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track