(VIDEO) IGRAJ I POBEDI: Poslušajte novu himnu košarkaša Srbije
Foto: Printskrin

Motivaciona pesma

(VIDEO) IGRAJ I POBEDI: Poslušajte novu himnu košarkaša Srbije

Košarka -
Beogradska rep grupa "THCF" snimila je pesmu "Igraj i pobedi" koja će pratiti "Orlove" Aleksandra Đorđevića na Mundobasketu

Košarkaši Srbije dobili su nezvaničnu himnu uoči starta Svetskog prvenstva za košarkaše u Španiji.

Beogradska rep grupa "THCF" snimila je pesmu "Igraj i pobedi" koja će pratiti "Orlove" Aleksandra Đorđevića na Mundobasketu.

"Pripala nam je čast, na poziv naših reprezentativaca, da uradimo motivacionu himnu koja će bodriti naše košarkaše na Mundobasketu. Košarkaši, hvala vam na ukazanom poverenju", napisali su članovi grupe na svojoj Fejsbuk stranici.

http://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4

Tekst himne:Bore:Kad si bio mali gledao si basket,Gledao zlato sija se o parket,Srce je tuklo gledao si hrabreTrojka u zadnjoj, Sale, amanet.Uzeo si loptu dao si koš,Ćale je rekao šutiraj još,Još je rekao da nisam loš,Rekao sam sebi treniraj još.Svi smo uz tebe, Srbija cela,Zastava crveno plavo bela,Za ovo si rođen, straha nema,Vijori se barjak, pesma se peva. Grmi, seva, skoči do neba,Blokiraj, dodaj, kucaj tebra!!!Loše suđenje sada te vreba,Ne mogu nam ništa, svako je spreman!!!Refren:Igraj i pobedi, ponosno se vrati,Donesi kući zlato što se zlati!!!Srbija čeka da dođeš iz daleka,Da naša zemlja bude opet prvak sveta!!!Stefan:Kucnuo je čas, nema nazad,Tunel i braća, teren prazan,Ovo je svima trenutak važan,Lopta je vruća ti ostaješ hladan.Plej njihov prodaje fazone,To ne može da prođe, rastao si ovde,Grabiš ka košu do pobede nove,Nisi ti bitan, Srbija zove!!!Hoćemo slogu, hođemo borbu,Hoćemo tim, hoćemo volju, Imate snagu, igru bolju,Pošaljite im pleja da pakuje torbu.Imaju igru, a šanse male,Naš je selektor Đorđević Sale, Ka zastavi gore dignute glave, Pevaju i slave!!!! Refren:Igraj i pobedi, ponosno se vrati,Donesi kući zlato što se zlati!!!Srbija čeka da dođeš iz daleka,Da naša zemlja bude opet prvak sveta!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track