(VIDEO) TEO KAO TOZOVAC: Pogledajte kako košarkaš peva pesmu Oči jedne žene
Foto: KURIR

Miloš meraklija

(VIDEO) TEO KAO TOZOVAC: Pogledajte kako košarkaš peva pesmu Oči jedne žene

Košarka -
Neverovatan je osećaj izaći na balkon i biti dočekan od svog naroda. Saigrači i ja nismo mogli ni da zamislimo kako to izgleda, a posebno mi je drago što smo usrećili ljude u Srbiji, rekao je srpski reprezentativac

Košarkaši Srbije umeli su da proslave veliki uspeh i osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji. U avionu iz Madrida za Beograd bilo je prilično veselo, a jedan od najradosnijih bio je Miloš Teodosić.

Član najbolje petorke Mundobasketa zapevao je u jednom trenutku veliki hit Predraga Živkovića Tozovca "Oči jedne žene".Teodosić je rekao da je sjajan osećaj biti na balkonu Skupštine Beograda i sa sunarodnicima proslaviti osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu."Neverovatan je osećaj izaći na balkon i biti dočekan od svog naroda. Saigrači i ja nismo mogli ni da zamislimo kako to izgleda, a posebno mi je drago što smo usrećili ljude u Srbiji. Iskreno, nisam očekivao srebrnu medalju, a jedini je u to verovao selektor Đorđević. Verovali smo da možemo do četvrtfinala, a ostalo je bila premija", rekao je Teodosić u Skupštini grada nakon dočeka.On je istakao da je državni tim napravio sjajan uspeh za srpsku košarku na Mundobasketu u Španiji."Pokazali smo da smo zemlja košarke i verujem da ćemo imati još više uspeha. Cilj su Olimpijske igre u Riju 2016. godine i na dobrom smo putu da to i ostvarimo", naveo je Teodosić.Teodosić je izabran u idealnu petorku SP, gde je prosečno postizao 13,6 poena, 4,4 asistencije i 2,1 skok."Znači mi to priznanje kao i svakom igraču. Ipak, do njega ne bih došao da nisam imao pomoć saigrača i stručnog štaba. Ova nagrada je i njihova", kazao je košarkaš moskovskog CSKA.Pogledajte kako pesma "Oči jedne žene" zvuči u izvođenju Teodosića.

http://www.youtube.com/watch?v=hSwEZJJg5-Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track