VUJOŠEVIĆ: Evroliga ima čudan odnos prema Partizanu, fokusirani smo na BAT
Foto: Sasa Pavlic

Reakcija

VUJOŠEVIĆ: Evroliga ima čudan odnos prema Partizanu, fokusirani smo na BAT

Košarka -
Grupa je komplikovana, ekipe su jake i imaćemo teška putovanja, rekao je trener Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su crno-beli dobili teške rivale u Evrokupu i dodao da je klub skoncentrisan na "skidanje" zabrane dovođenja igrača.

On je naveo i da ne razume zašto je Partizan na žrebu bio u četvrtom "šeširu".

"Evroliga počinje da ima čudan odnos prema nama i ne mogu da uđem u njihove motive. Grupa je komplikovana, ekipe su jake i imaćemo teška putovanja. Moramo da budemo skoncentrisani da rašimo problem BAT-a i sa još jednim pojačanjem dođemo do situacije da imamo tim kojio je u stanju da podnese težinu takmičenja u kojem nastupa i dostojeno reprezentujemo klub", rekao je Vujošević.Trofejni stručnjak dodao je da postoje određeni pomaci kada je u pitanju rešavanja "slučaja Klobučar", zbog kojeg Partizan još ne može da registruje pojačanja.Košarkaši Partizana igraće u E grupi Evrokupa sa litvanskim Lijetuvas Ritasom, turskim Banvitom, ruskim Krasnim Oktobrom, izraelskim Hapoelom iz Jerusalima i rumunskim Asesoftom, odlučeno je žrebom u sedištu ULEB-a u Barseloni.

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je da očekuje plasman u drugu fazu Evrokupa, iako su rivali u grupi na startu takmičenja veoma jaki.

"Grupa je jako teška, na nivou Evrolige. Biće izuzetno teško proći grupu, ali očekujem da ćemo u tome uspeti. Mislim da smo jedni od favorita u grupi, bez obzira na dosta poteškoća, što je tim izuzetno mlad, što nam nedostaje nekoliko igrača i što se neki tek vracaju iz povreda. Imamo najviše ambicije što se tiče Evrokupa, ali i svih ostalih takmičenja", rekao je Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track