Vujošević: Jel' to u Nambiji  igrači uzvraćaju treneru? Šapić: Titulu osvaja moja Zvezda
Foto: Saša Pavlić, Dragana Udovičić

Prozivke dvojice sportista

Vujošević: Jel' to u Nambiji igrači uzvraćaju treneru? Šapić: Titulu osvaja moja Zvezda

Košarka -
Po završetku utakmice i poraza od Hapoela (79:82) Vujošević je utrčao na teren i uhvatio za vrat mladog igrača Partizana

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević odgovorio je na prozivke bivšeg srpskog vaterpoliste Aleksandra Šapića, koji je kritikovao potez prvog stručnjaka crno-belih posle meča sa Hapoelom kada je uhvatio Mihajla Andrića za vrat.Po završetku utakmice i poraza od Hapoela (79:82) Vujošević je utrčao na teren i uhvatio za vrat mladog igrača Partizana. Potom je reagovao Šapić na društvenim mrežama."Jednom davno je jedan sportista rekao treneru, koji je kao Dule voleo da udari igrača, da sledeći put kad to pokuša bude spreman i da se brani. I umesto sad da hvalimo igru košarkaša Partizana, opet je u prvom planu zaista sad već neobjašnjivo ponašanje za jednog ipak velikog trenera", napisao je Šapić.

Vujošević je odgovorio slavnom vaterpolisti."Neki vaterpolista ima pravo da priča o davljenju igrača i kako bi on treneru vratio. Gde to ima? U Nambiji?", zapitao se Vujošević na današnjoj konferenciji za novinare.A onda se ponovo oglasio Šapić."O Vujoševiću kao treneru mislim sve najbolje i nikada ga neću uvrediti šta god on rekao o meni. Jako poštujem njegov rad i rezultate u sportu, a i vređanje i sprdnja nisu moj način komunikacije. Tim pre smatram da veliki treneri kao on, mogu da pogreše, ali ne bi smeli iste greške da ponavljaju jer su idoli mladima i služe za primer mnogima u društvu. I sam sam često grešio u prošlosti kao igrač, ali sam se trudio, i i dalje se trudim da svakim danom budem što bolji i da kontinuirano radim na sebi i na svojim greškama, a ne da ih po svako cenu pravdam. Želim Duletu i Partizanu ubuduće sve najbolje zaista, jer su puno uradili za srpski sport. Ove godine ipak bih voleo, da se titulom na pravi fer i sportski način okiti moja Crvena zvezda. Sportski pozdrav", napisao je Šapić na društvenim mrežama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track