BITKA ZA FINALE EP: Crna Gora potonuti mora!
Foto: Fonet

RASPLET

BITKA ZA FINALE EP: Crna Gora potonuti mora!

Ostali sportovi -
Vaterpolisti Srbije najavljuju izuzetno težak meč, ali ističu da će dati sve od sebe kako bi pobedili i borili se za zlato

Pobednik večerašnjeg duela sigurno osvaja medalju u Budimpešti.Vaterpolisti Srbije i Crne Gore upisaće večeras (20.30) još jednu istorijsku utakmicu, ovoga puta u polufinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti. Ulog je ogroman, gotovo najveći mogući, jer će pobednik osigurati medalju i imati priliku da je pozlati u nedelju. Atmosfera u ekipi na veoma visokom nivou oslikava spremnost svih igrača da daju sve od sebe bazenu Alfred Hajoš.- Sigurno je da smo se plasmanom u polufinale donekle rasteretili, ali nećemo se zadovoljiti da budemo četvrti u Evropi. Naš sledeći cilj je finale. Čeka nas vrlo težak meč, mnogo smo ih odigrali i mislim da će želja presuditi, a ne verujem da neko može da želi više od nas - kaže Miloš Ćuk, koji je u prethodne dve utakmice golovima pokrenuo naš tim, i dodaje:- Bitno je da uvek ima neko ko će da povuče. Možda sam to bio ja, a sledeći put će biti neko drugi.Da će voda proključati u bazenu, konstatuje i iskusni Nikola Rađen.- Odlično se poznajemo i očekujemo fizički iscrpljujuć meč. U svaki duel moramo ući maksimalno jer će nijanse odlučiti. Nadam se da će tako i biti. Atmosfera je odlična, mi smo spremni. Bitno je da nam je forma išla uzlaznom putanjom. Utakmica će biti na nož i samo ekipa s više motiva može da pobedi, a nadam se da ćemo to biti mi - poručila je srpska devetka.

Andrija PrlainovićBIĆEMO JOŠ BOLJIDa će biti teško, ističe i Andrija Prlainović, koji smatra da je raspored bio bolji za naš tim.- Nama je više odgovaralo što smo igrali svaka dva dana jer smo dizali formu. Ekipa ide gore, s Grcima je dobro izgledalo, mislim da će biti još bolje - kaže on i dodaje:- Oni igraju dugo zajedno, neki još od početka samostalnosti. Znaju da igraju ovakve utakmice. Kvalitetni su, ali i mi imamo kvalitet!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track